Deel 197 – S.K.N.W.K. 1 (maart 1995)

Voor deze editie van ‘Tikkie Terug’ weer eens een uit mijn eigen archief. Dit is een foto van S.K.N.W.K. 1. De foto is gemaakt op zaterdag 4 maart 1995. S.K.N.W.K. 1 werd toen door de nieuwe hoofdsponsor ‘Meubelrama’ in het nieuw gestoken. Dit was voorafgaand aan de topper tegen koploper Kogelvangers 1 op het eigen sportpark ‘Het Springer’.

S.K.N.W.K. 1 leek lang te kunnen gaan stunten (1-0 voorsprong, doelpuntenmaker Wilco de Valk) maar in het laatste kwartier kreeg Jacco v/d Giessen, spits van Kogelvangers 1, de blauw/zwarten alsnog op de knieën. Het werd uiteindelijk 1-3 voor de gasten uit Willemstad.

Tikkie_terug_197_sknwk1_04031995

Op de foto: Staand v.l.n.r.: Jan de Jonge (verzorger), Chris van Oudheusden, Erwin Theunisse, Joop Wandel, Jacky de Bruine, Léon Quik, Martijn Neele, Peter v/d Cingel, Sam Flikweert, Piet Diepenhorst (trainer/coach). Zittend v.l.n.r.: Steven Neele, Harald Kesteloo (assistent-scheidsrechter (toen nog ‘gewoon’ vlagger)), Mark den Haan, Wilco de Valk, Ronnie de Bruine, Michèl Flikweert, Kees-Jan van Nieuwenhuize.