Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) nadert Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) tot op één treffer

Gisteren, zaterdag 6 december 2014, kwamen eindelijkg sinds behoorlijk lange tijd alle vier onze seniorenteams weer eens in aktie. Echter was het een slecht weekend. Alleen S.K.N.W.K. 4 wist te winnen van D.F.S. 3. S.K.N.W.K. 1 verloor thuis kansloos van hekkensluiter (!!) Vrederust 1. Het 2e kwam met een 3-1 nederlaag aan de broek terug uit Krabbendijke. En tot slot S.K.N.W.K. 3 wist de 2-1 ruststand tegen W.H.S. 5 niet vast te houden. Ze verloren uiteindelijk met 2-5.

Voor de topscorerslijst heeft dit toch nog wel wat consequenties. Clubtopscorer Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) wist evenals al zijn teamgenoten dus niet te scoren. Hij blijft zodoende op 11 treffers staan. Hij wordt inmiddels wel op de huid gezeten door Wim Voorbeijtel. Die scoorde gisteren 1x namens S.K.N.W.K. 4 en komt op 10 competitiedoelpunten. Het 4e won overigens met 6-1 van D.F.S. 3. Naast Wim hier nog 5 andere doelpuntenmakers. Voor Eddy Kaaisteker, Mark Passchier en Sytze Stins waren het de eerste doelpunten dit seizoen. Ook René v/d Bos en Léon v/d Wel troffen doel. Voor hen respectievelijk hun 4e en 3e treffer deze competitie.

S.K.N.W.K. 1 kwam nog op een 0-1 voorsprong. Het was Justin de Bruine die met zijn 5e treffer van het seizoen de blauw/zwarten op voorsprong bracht. Echter hierbij bleef het namens het 2e. Thuisploeg Krabbendijke 2 scoorde nog wel 3x en hiermee is de 3-1 nederlaag een feit. Tot slot het 3e. Zij kwamen door 2 doelpunten van Maurice Pollemans (zijn 2e en 3e competitiedoelpunten) op een 2-1 ruststand. Ook hier stokte de score en tegenstander W.H.S. 5 wist in de 2e helft nog wel 4x te scoren. Eindstand 2-5.

De lijstaanvoerder blijft dus Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) met 11 treffers. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) staat nu alleen op de tweede plaats met 2e plaats met 10 doelpunten. Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) is de nummer 3 met 9 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507