Ook 2e editie Jeugddarttoernooi was erg leuk !!

Vanavond, vrijdag 13 februari 2015, werd voor de tweede keer een jeugddartoernooi gehouden. Na het succes van vorig jaar kon dit jaar niet achterblijven. En ook deze editie kan de boeken weer in als zeer geslaagd. Vanavond om 18:30 uur ging ‘de zaal’ open. Al snel druppelden de eerste deelnemers binnen om alvast warm te gooien. Iets na 19:00 uur starten 8 koppels in twee poules. Inmiddels was ook al redelijk wat publiek in de kantine en waren er gelukkig wat ouders die wilden tellen/schrijven.

P1400018

Na de poulewedstrijden speelden de nummers 1 van beide poules om de eerste plaats. De nummers twee speelden tegen elkaar voor brons. Ook de beide nummers 3 en nummers vier moesten nog uitmaken wie er respectievelijk 5e en 7e werden. Uiteindelijk was de eerste plaats voor Jarno van Nieuwenhuize en Toby de Bruine. Zij versloegen in de finale Daan v/d Cingel (vorig jaar winnaar met Dominique Prins) en Remon Grauss. Het brons was voor Max Jongebreur en Mika van Strien.

P1390999

Uiteraard waren er bekertjes voor de winnaars. Ook de nummers 2, 3 kregen een bekertje. Voor alle deelnemers was er een medaille. Een zeer geslaagde avond dus !! Hulde aan de organisatie en verder iedereen die zijn of haar steen aan dit toernooitje heeft bijgedragen. Zeker te weten komt er in 2016 een 3e editie.

P1400019

Bekijk meer foto’s van deze tweede editie van ‘Jeugd Het Springer Open′ elders op deze site in Het Fotoboek !!

P1400003