Vandaag ontknoping topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Vandaag, zaterdag 9 mei 2015, spelen zowel S.K.N.W.K. 1 als 4 haar laatste reguliere competitiewedstrijden (voor S.K.N.W.K. 1 volgt nog de na-competitie). S.K.N.W.K. 2 en 3 hebben vorige week al de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Dit betekent dat vandaag de ontknoping volgt bij de topscorers van de seniorenteams van S.K.N.W.K.

Het is eigenlijk alleen de vraag of Wim Voorbeijtel vandaag kan scoren met S.K.N.W.K. 4 tegen M.Z.C. ’11 5. Als hij dit doet, is hij opnieuw (alleen) de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. (en dat is dus niet de eerste keer dat hem dit lukt (zie overzicht bij topscorers senioren elders op deze site)). Wim staat namelijk met 23 doelpunten aan de leiding van de topscorerslijst. Echter deelt hij deze plaats nu met Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2), maar voor Ali zit de competitie er dus al op. Nummer 3 is Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) met 20 doelpunten. Maar Robert speelt vandaag niet mee met S.K.N.W.K. 1 vanwege een weekendje Madrid dus hij zal de koplopers niet meer inhalen.

Dus de vraag is: Pakt Wim Voorbeijtel alleen de Gouden Schoen, of moet hij deze delen met Ali Zaman ?? Vanmiddag om 15:45 uur (S.K.N.W.K. 4 speelt al om 14:00 uur in Zierikzee) weten we meer !!

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507

4 reacties op "Vandaag ontknoping topscorerslijst senioren S.K.N.W.K."

  1. Maar geen 1 met zijn eigen schoen!

  2. ErwinB | 09-05-2015 at 17:42 |

    D’n Keu heeft er 2 gemaakt.

  3. Ga er gewoon vanuit dat Wim al in de 1e helft scoort 😉

  4. kort wedstrijdje | 09-05-2015 at 10:17 |

    Dus Wim moet vroegtijdig de wedstrijd verlaten, of zou hij scoren in 75 minuten?

Reacties gesloten.