Twee treffers voor Kees-Jan van Nieuwenhuize bij rentree op ‘Het Springer’

Vandaag, zaterdag 24 oktober, kwamen opnieuw alle vier seniorenteams in actie. Het werd een ‘rare’ middag. S.K.N.W.K. 1 liep tegen de 1e nederlaag op (3-1 bij Waarde 1). S.K.N.W.K. 2 kwam na een 0-3 ruststand knap terug tot 4-4 tegen FC Dauwendaele 3. Het 3e verloor met 1-2 van Bevelanders 3 en tot slot S.K.N.W.K. 4. Zij wonnen met 3-2 van M.Z.C. ’11 5 mede door een schitterend eigen doelpunt van een M.Z.C.-speler.

S.K.N.W.K. 1 staat weer met beide beentjes op de grond. Een zeer matig duel werd met 3-1 van Waarde verloren. Remco v/d Berge zorgde met zijn 7e doelpunt van het seizoen nog voor de 1-1, maar dit was het dan deze middag bij S.K.N.W.K. 1.

Het 2e speelde de vorige week uitgestelde wedstrijd tegen FC Dauwendaele 3. Na een 0-3 ruststand gingen de blauw/zwarten niet bij de pakken neer zitten. Ze trokken de stand uiteindelijk nog gelijk tot 4-4. Zowel Martin Kiesenberg als Ali Zaman scoorden beiden 2x. Voor Kiesenberg de eerste treffers van het seizoen. Ali scoorde vorige week al 1x bij zijn rentree. Deze middag ook 2 brengt zijn totaal dus op 3 (in slechts twee duels dus).

S.K.N.W.K. 3 kwam 0-1 achter, maar Christian van Vossen scoorde de gelijkmaker. Zijn 7e al weer van deze competitie. Uiteindelijk wisten de gasten nog 1x te scoren en namen zij de punten mee naar Kamperland.

kees_jan_rentree_sknwk4

Kees-Jan van Nieuwenhuize maakte na heel lang blessureleed vanmiddag zijn rentree.

Onze ‘baggerschuit’ mocht het zoet der overwinning weer eens proeven. Na een hele lange tijd blessureleed maakte Kees-Jan van Nieuwenhuize zijn rentree in het blauw/zwart. Hij deed dit met 2 doelpunten. Omdat ook M.Z.C. ’11 5 2x wist te scoren, had het zomaar een gelijkspelletje kunnen worden. Echter daar stak een M.Z.C. ’11 5 een stokje voor. Hij verstierde het feestje, echter wel voor zijn eigen team. Hij schoot namelijk de bal op schitterende wijze in de kruising, maar deed dit wel in EIGEN DOEL. Zodoende dus 3 punten voor S.K.N.W.K. 3.

Aan kop van de ranglijst bij de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. verandert weinig. Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) scoorden vanmiddag niet en zijn met 10 treffers de leider van de ranglijst. Machiel Schot (S.K.N.W.K. 1) blijft op 7 treffers staan. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 4) komen naast Machiel, omdat ook zij nu 7x scoorden dit seizoen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016