Eerste lustrum Mini Bedrijventoernooi was fantastisch voetbalfeestje

Gisteren, vrijdag 4 juni 2016, werd er weer voor de 5e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Onder prima weersomstandigheden was ook deze editie weer top !! Deze keer een record aan inschrijvingen, namelijk 16 sponsors. Met nu zelfs een heus damesteam. Zodoende kon er deze editie zelfs in vier poules van vier teams worden gestreden om de welbekende bekers.

P1340219

Het is het minst belangrijk tijdens dit toernooi, want het gaat toch voornamelijk om de saamhorigheid en gezelligheid, maar als er wordt gesport, willen de meesten uiteraard toch ook gewoon winnen. Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Loonbedrijf van der Maas, Zeeuwland, H.F.S. en Bouwbedrijf Quant. Zij ontvingen allen dus een schitterende beker.

Daarna was het tijd voor de welbekende wedstrijdanalyses. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook werden er heerlijke hapjes geserveerd.

P1330995

S.K.N.W.K. kijkt met trots terug op het eerste lustrum van dit Mini Bedrijventoernooi. Het was weer een zeer geslaagde avond. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, tijdwaarneming, barmensen, overige vrijwilligers en andere aanwezigen die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Het was weer een fantastisch voetbalfeestje waar we als S.K.N.W.K. zeer trots op kunnen en mogen zijn !! Tot volgend jaar !!

P1340566e