Er staat geen maat op ‘Keu’ met inmiddels al 11 treffers voor S.K.N.W.K. 4

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 8 oktober 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Deze keer met wisselende resultaten. S.K.N.W.K. 1 verloor de derby tegen Duiveland 1 nipt met 2-3. S.K.N.W.K. 2 hield de punten wel op ‘Het Springer’ door een 2-1 overwinning op Kruiningen 2. Het 3e was in Kamperland niet opgewassen tegen Bevelanders 3 (4-0). S.K.N.W.K. 4 won ruim met 7-1 in Burgh-Haamsteden van FC De Westhoek 4.

S.K.N.W.K. 1 verloor dus voor de 3e keer op rij een thuisduel. Nu was Duiveland met 2-3 te sterk voor de blauw/zwarten. Remco v/d Berge scoorde zijn 5e van het seizoen. Robert Padmos zorgde met zijn 1e doelpunt deze competitie nog voor een spannend slot. Helaas bleef het bij 2-3.

Het 2e won voor de 3e keer op rij. Nu was Kruiningen 2 kind van de rekening. Colin Duinhouwer en Timo Verkaart (in de absolute slotfase) scoorden de doelpunten. Voor beiden het 1e doelpunt deze competitie.

Voor S.K.N.W.K. 3 dit weekend geen (doel)punten. Dat geldt wel voor het 4e dat in dezelfde klasse FC De Westhoek 4 declasseerde. Het werd maar liefst 1-7. Wim Voorbeijtle maakte er maar liefst 4 en staat al weer op 11 doelpunten (na 4 gespeelde wedstrijden, waarvan hij er maar 3 aanwezig was). Martijn Neele scoorde de 0-1. De openingstreffer en voor Neele zelf zijn eerste doelpunt van het seizoen. René v/d Bos maakte er ook ééntje en komt op 3. Het andere doelpunt was een eigen doelpunt.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu dus al met 1 doelpunten. Remco v/d Berge is de nummer 3 met 5 doelpunten.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 11
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 2
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 2
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 2
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017