Oktoberfest in Biergarten S.K.N.W.K. was super gezellig !!

Na 4 jaar was er gisteren weer eens een themafeestje bij S.K.N.W.K. Een heus Oktoberfest. De kantine van S.K.N.W.K. was omgetoverd tot een ‘Biergarten’. Mede door de aankleding en de 85 aanwezigen (die bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

p1400625

Rond het klokje van 19:00 uur druppelden de eersten binnen. Als welkomstdrankje was er een Flugeltje. Iedereen op de foto voor de prachtige S.K.N.W.K. Oktoberfest poster. Er stonden twee barbecues op het dakterras waar een braadworst of saté kon worden genuttigd. Dit met salades en stokbrood, pindasaus en kruidenboter/kruidenkaas zorgde ervoor dat iedereen zijn buikje vol kon eten. En er was meer dan genoeg !!

p1400615

Het ‘normale’ bier was deze avond ingeruild voor Warsteiner. Voor de liefhebbers was er ook nog Erdinger. Daarnaast kon iedereen zoals bij een Oktoberfest hoort zijn bier in een bierpul doen (al dan niet met bel !!). Dit bleek ook een heel groot succes te zijn.

p1400570

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, de heren van de bbq, enkele bedrijven voor de medesponsoring (korting), alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

p1400679

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.