Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) en Robbert v/d Zande (S.K.N.W.K. 4) maken er beiden twee

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 15 oktober 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Ook deze keer met wisselende resultaten. S.K.N.W.K. 1 verloor kansloos met 5-0 bij Zwaluwe 1. S.K.N.W.K. 2 hield een puntje over met het duel tegen W.H.S. 2. S.K.N.W.K. 3 en 4 stonden beiden wel aan de goede kant van de score tegen respectievelijk M.Z.C. ’11 5 (5-1) en Bevelanders 3 (7-3).

S.K.N.W.K. 1 verloor dus met 5-0. Overigens was dit pas het eerste puntverlies in een uitduel (de vorige drie leverden 9 punten op). Helaas nu dus geen (doel)punten.

Het 2e kon na 3 zeges op rij niet voor een 4e keer winnen. Nu werd het 1-1. George van Heukelom maakte zijn eerste treffer van het seizoen.

Voor S.K.N.W.K. 3 dit weekend wel 3 punten. M.Z.C. ’11 5 was met 5-1 kind van de rekening. Dirk-Jan Hoek maakte er twee namens het 3e. De overige treffers waren van ‘A-junior’ Toby de Bruine, Kristian Bouwman en een Eigen doelpunt. Voor Dirk-Jan al weer zijn 4e en 5e treffer van dit seizoen. Kristian kwam op 2. Toby scoorde zijn 1e dit seizoen bij de senioren. Overigens had hij er ’s ochtends al weer 3 gescoord in de met 5-3 gewonnen wedstrijd tegen Kloetinge JO19-3. Met het eigen doelpunt van M.Z.C. ’11 is het het 3e eigen doelpunt dit seizoen.

p1400662

Robbert v/d Zande (links) en Dirk-Jan Hoek (rechts) keken gisteren tijdens het Oktoberfest nog eventjes terug op hun doelpuntjes dit weekend.

S.K.N.W.K. 4 was met maar liefst 7-3 te sterk voor Bevelanders 3. Wim Voorbeijtel maakte er deze keer ‘maar 3’ staat al weer op 14 doelpunten (na 5 gespeelde wedstrijden, waarvan hij er maar 4 aanwezig was). Robbert v/d Zande kon zich de tijd niet heugen dat hij nog eens een doelpunt maakte. Gisterenmiddag maar liefst 2x. Zijn eerste doelpunten van dit seizoen. Ook René ‘Spiekur’ v/d Bos pikte zijn doelpuntje mee en komt op 4. Eddy Kaaisteker is met zijn 1e doelpunt ook van de nul af.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu dus al met 14 doelpunten. Remco v/d Berge blijft de nummer 2 met 5 doelpunten. Inmiddels deelt hij deze plaats met Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3). Spiekur staat op 4. Daarna een hele grote groep met 2 doelpunten.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 14
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 4
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 2
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 2
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 2
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 2
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 2
Robbert v/d Zande S.K.N.W.K. 4 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017