Brief aan seniorenleden met verzoek om af en toe eens jeugdwedstrijd te fluiten

Als het goed is, hebben alle seniorenleden van S.K.N.W.K. afgelopen week via de mail een berichtje ontvangen namens onze jeugd. Hierin wordt gevraagd aan deze leden om af en toe eens een wedstrijd te fluiten van één van onze jeugdteams. Heb je deze mail niet gehad, dan hieronder nogmaals het bericht. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat onze jeugd elke week gewoon lekker kan voetballen !!

Beste seniorleden van SKNWK,

De meesten van jullie zijn ooit gaan voetballen in een jeugdteam. Dan weet je dat er net als bij de senioren zonder scheidsrechter niet wordt gevoetbald. Heel eenvoudig. Ook onze jeugd heeft scheidsrechters nodig en daaraan schort het de laatste weken nogal eens. Jij kunt ons helpen dit probleem op te lossen door als seniorlid af en toe eens een jeugdwedstrijd te ‘fluiten’. Dat kan bij de jongere jeugd zoals de F’s (ik hanteer maar gewoon de ‘oude’ benaming) maar ook bij de B’s of de C’s. Ieder team heeft immers een scheidsrechter nodig! En bedenk dat je lid bent van een voetbalvereniging.

Dat betekent dat we het als leden van die vereniging met z’n allen moeten doen. Via de (jeugd)leiders zul je de komende week dus wellicht worden gevraagd om ergens in het seizoen een jeugdwedstrijd te fluiten en we gaan ervan uit dat je dan ‘ja’ zegt! Natuurlijk snappen we dat het voelt als iets extra’s is wat moet gebeuren, net als leider zijn van een elftal of het ‘draaien’ van een bardienst, maar lidmaatschap van een vereniging houdt niet op bij het betalen van contributie.

En nogmaals, denk nog eens terug aan je eigen jeugdjaren. Dus: help ook jij onze jeugdspelertjes uit de brand? Zeg ‘ja’ als je wordt gevraagd of neem contact op met Frans Dooge (06-51880316) of Robert-Jan van Dijke (06-30502207) Als iedereen zich inzet dan ben je misschien 1 of 2 keer per seizoen aan de beurt. De jeugdspelers en hun leiders zijn je dankbaar!

Met sportieve groet, Bestuur en jeugdleiders

Met vriendelijke groeten,
Arnold Schiettekatte
Voorzitter SKNWK