Dirk-Jan Hoek voor 2e keer dit seizoen winnaar van ‘L. Rozenwater Trofee’ bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2016-2017, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 19 november 2016, speelde S.K.N.W.K. 3 in Oosterland de derby tegen Duiveland “4”. Het werd een doelpuntrijk middagje. De blauw/zwarten kwamen begin van de 2e helft zelfs op een 2-4 voorsprong. Echter zagen ze deze voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen en stonden ze uiteindelijk zelfs met 5-4 achter. Echter toen was het (weer) tijd voor Dirk-Jan Hoek. Hij had ‘er’  (overigens net als Daan Slingerland) al twee in het mandje liggen deze middag. De blessuretijd liep al en iedereen bij S.K.N.W.K. had zich eigenlijk al verzoend met een nederlaag. Bijna iedereen dan, want Dirk-Jan dacht er toch net iets anders over……..

Vanaf zo’n meter of 25 van het Duiveland-doel schoot hij de bal schitterend over de keeper heen tegen de touwen. Dit betekende dus de 5-5 en toch nog een zwaar bevochten punt voor het 3e. Daarom de zeer terechte verkiezing voor Dirk-Jan als ‘L. Rozenwater’ van deze week.