Wilco de Valk scoort maar liefst 4x namens S.K.N.W.K. 4

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 28 januari 2017, kwamen drie van onze vier seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 2 was vrij, maar S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 kwamen wel in aktie voor de competitie. En het werd een absolute topdag, want alledrie de blauw/zwarte teams wisten hun duel te winnen !!

Als eerste natuurlijk ons vlaggenschip. In de degradatiekraker tegen V.V.C. ’68 1 was maar één ding belangrijk: WINST !! En S.K.N.W.K. trok de wedstrijd naar zich toe. Remco v/d Berge had met zijn 7e van het seizoen voor de 1-0 voorsprong gezorgd. Net als vorige week wist S.K.N.W.K. JO19-1 speler Julian van Nieuwenhuize opnieuw te scoren voor het 1e. Hij bracht S.K.N.W.K. 1 zelfs op 2-0 !! Voor Julian zijn 3e competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 1 dit seizoen. Omdat V.V.C. ’68 1 nog terug kwam tot 2-1 was het heel lang spannend op ‘Het Springer’. Na maar liefst 8 minuten extra tijd eindelijk weer een drie punten voor de ploeg van trainer/coach Perry Snoep.

Voor S.K.N.W.K. 3 was het een heel gepuzzel, zelfs nog vlak voor dat ze richting Cortgene vertrokken. Gelukkig genoeg spelers en uiteindelijk ook de volle buit. Het werd 0-3. Dirk-Jan Hoek scoorde zijn 14e van het seizoen. Voor Dennis van Antwerpen en S.K.N.W.K. JO19-1 speler Nick Bouwman was het de eerste keer dat ze doel wisten te treffen namens S.K.N.W.K. (3) dit seizoen.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, moest op eigen veld aantreden tegen een ‘versterkt’ Duiveland 4. Maar geen nood, want S.K.N.W.K. 4 beschikt sinds dit seizoen over Wilco de Valk. Met 4 van de 6 doelpunten was hij absoluut ‘Man of the Match’. Inmiddels staat Wilco toch al weer op 11 competitiedoelpunten dit seizoen. Ook Jeffrey Hart scoorde 1x en bracht zijn seizoenstotaal op 2. Een eigen doelpunt van een Duiveland-speler zorgde ervoor dat bij S.K.N.W.K. 4 de teller dus op 6 stond vanmiddag. Slechts 2 tegen (mede door prima keeperswerk van jeugdkeeper Kenneth Boogerd) en de 6-2 eindstand is verklaard.

Wim Voorbeijtel blijft met grote voorsprong de nummer 1. Overigens was hij wegens de wintersport niet van de partij deze middag. Hij maakte voor de winterstop al 29 treffers namens het 4e. S.K.N.W.K. 3-speler Dirk-Jan Hoek scoorde 1x en staat nu op 14. Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) scoorde er vanmiddag dus 4 en heeft 11 treffers achter zijn naam. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) bracht met zijn doelpunt zijn seizoenstotaal op 7 deze competitie.

De stand aan kop van de ranglijst is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 29
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 14
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 11
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 7
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 5
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 4
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017

1 reactie op "Wilco de Valk scoort maar liefst 4x namens S.K.N.W.K. 4"

  1. Wilco de Valk zeg eens tegen Machiel Schot hoe je een man moet passeren en een doelpunt kan maken

Reacties gesloten.