Verschoor naast drie ‘lange’ blessures twijfelgeval bij SKNWK

Naast de drie langdurig geblesseerden Emiel Kuijten, Remco Veenboer en Robbert Uijl is Rene Verschoor namens SKNWK een twijfelgeval voor de thuiswedstrijd tegen Olympia’60.

In Dongen werd door de Nieuwerkerkers met 2-4 gewonnen. In dezelfde derde klasse B speelt Duiveland uit bij rode lantaarndrager VVC’68 dat afgelopen weekeinde met 2-1 van SKNWK verloor.

In de vierde klasse B gaat WIK’57 zonder Pim Boot (blessure) en Jeffrey van Kooten (vakantie) naar Smerdiek dat twee punten mindert heeft dan de Kerkwervenaren maar ook een wedstrijd tegoed heeft. Het verschil tussen ZSC’62 en Hansweertse Boys, die elkaar zaterdag in Scharendijke treffen, is liefst twintig punten in het voordeel van thuisploeg. ZSC’62 doet het zonder Jos Erades (vakantie) en Raymon Bodbijl (blessure).

Eersteklasser MZC’11 reist af naar Zwijndrecht voor een wedstrijd tegen middenmoter VVGZ dat oud-Bruenaar Dimitri Hooftman vanwege een blessure mist. Bij MZC’11 geldt dit voor Niels Zoutewelle en Rob Schalkoort (blessures). Kyle van Tiggelhoven en Dennis Dekker zitten in het buitenland.

Bruse Boys, koploper in de tweede klasse, treft op sportpark Volharding Oostkapelle.