S.K.N.W.K. JO19-1 spelers Dion de Jonge en Nick Bouwman scoren samen 5x voor S.K.N.W.K. 3 !!

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 11 maart 2017, kwamen alle vier de seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie. Gelukkig waren de spelers van S.K.N.W.K. JO19-1 om na (zelfs tijdens) hun eigen wedstrijd tegen Kapelle JO19-2 (2-0 winst) bij te springen. Zodoende Julian van Nieuwenhuize en Mark Bleiji in de basis bij het 1e. Karl Hanse start bij het 2e en Simon van Dongen, Julian van Nieuwenhuize en Toby de Bruine vallen in de 2e helft in. En Dion de Jonge en Nick Bouwman met het 3e mee (en dat bleek achteraf niet heel onbelangrijk…..).

S.K.N.W.K. 1 wist opnieuw te winnen !! Nu werd zelfs een 0-1 ruststand omgebogen tot 2-1 winst. Remon de Jonge scoorde de 1-1 (zijn 2e van het seizoen) en Remco v/d Berge was met zijn 8e seizoenstreffer de matchwinner voor S.K.N.W.K. 1. Ons 1e is bezig aan een hele mooie serie met 10 punten uit de laatste 4 duels.

Voor het 2e is het allemaal minder rooskleurig. Zij zien de degradatiestreep steeds dichterbij komen. Zeker na het debacle van gisteren tegen het (met alle respect) zeker niet sterke FC Dauwendaele kon het geen potten breken en verloren met 0-2. Hier door geen (doel)punten.

Zoals al eerder gememoreerd waren de S.K.N.W.K. JO19-1 spelers Dion de Jonge en Nick Bouwman met het 3e mee voor de uitwedstrijd tegen Brouwershaven 2. En dat deden ze geweldig, want S.K.N.W.K. 3 wist op sportpark ‘Onder de Molen’ met 1-5 te winnen. Dion scoorde er drie en Nick maakte de andere twee treffers !!

Het 4e moest in Scharendijke aantreden tegen het 3e van Z.S.C. ’62. Het werd na enkele overwinningen voor de blauw/zwarten weer eens een nederlaag. Uiteindelijk werd het 4-1 en was Robbert v/d Zande verantwoordelijk voor de eretreffer. Voor ‘Dibbus’ die normaal gesproken eigenlijk bijna nooit scoort toch al zijn 3e competitietreffer dit seizoen.

Wim Voorbeijtel blijft de absolute nummer 1 op de topscorerslijst.. Hij scoorde dit seizoen al 34 treffers.  Dirk-Jan Hoek blijft de nummer 2. Hij scoorde evenals Wim gisteren eens een keer niet, maar namens S.K.N.W.K. 2 en 3 maakte hij er dit seizoen toch al 15x. Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) heeft er tot nu toe 12 gemaakt en staat op een 3e positie op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Remco v/d Berge was de enige die dit weekend wist te scoren van de top 5. Met 8 treffers staat hij keurig op een 4e plaats.

De stand aan kop van de ranglijst met de winterstop is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 11-03-2017
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 34
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 15
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 1 + 4 12
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 8
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 6
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 6
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 4
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 4
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 + 2 4
Nick Bouwman S.K.N.W.K. 3 3
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 3 3
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 3
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 3
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Robbert v/d Zande S.K.N.W.K. 4 3
Kevin Schiettekatte S.K.N.W.K. 3 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017