Wim Voorbeijtel scoort 3x en wordt mede-koploper topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 11 november 2017, kwamen drie van onze vier seniorenteams in aktie (S.K.N.W.K. 1 was vrij). Was vorige keer S.K.N.W.K. 4 spelbreker door als enige ploeg niet te winnen, nu waren zij het die het zoet der onverwinning kon proeven. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 was er helaas een nederlaag.

Het 2e ging op bezoek bij Kloetinge 3. Helaas geen treffers voor de blauw/zwarten. Omdat de thuisploeg wel 1x doel trof verloor het 2e nipt met 1-0.

Na de eerste 3 punter vorige week voor het 3e staan ze gelijk weer met beide beentjes op de grond. En hoe !!?? FC Bergen 4 was op sportpark ‘Het Springer’ overduidelijk veel te sterk. Na een 0-7 ruststand eindigde het duel in maar liefst 1-11. Kristian Bouwman redde met zijn eerste treffer van het seizoen de eer.

Voor S.K.N.W.K. 4 eindelijk weer eens een overwinning. Ze waren veel te sterk voor FC De Westhoek 3. De teller stokte bij zes (6-0). Wim Voorbeijtel scoorde 3x en komt op 7 treffers. Hiermee nestelt hij zich naast Julian van Nieuwenhuize die al 7x wist te scoren voor S.K.N.W.K. 1. Ze leiden samen de dans om de gouden schoen. Richard v/d Sande en Wilco de Valk scoorden beiden 1x. Voor allebei alweer de 4e competitietreffer. Hiermee staan ze op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst. Het andere doelpunt kwam van de voet van Eddy Kaaisteker. Voor Eddy zijn eerste doelpunt dit seizoen.

A.s. zaterdag, 18 november 2017, komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.

De top van de topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 11-11-2017
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 7
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 7
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 4
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 4
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 4
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 3
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 3
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 2
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 2
Dennis van Antwerpen S.K.N.W.K. 3 2
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 4 2
14 spelers scoorden 1x S.K.N.W.K. 1/2/3/4 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-201
8