Speler FC Bergen 4 is dit weekend winnaar van ‘L. Rozenwater Trofee’ bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 11 november 2017, speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen FC Bergen 4. Nou ja, wedstrijd…….. De gasten uit Bergen op Zoom bleken vele maten te groot voor de blauw/zwarten. Het werd uiteindelijk maar liefst 1-11 !! Bij zo’n afslachting een ‘L. Rozenwater’ kiezen valt dan niet mee. Of toch………, maar wel met maximale medewerking van FC Bergen !!

Leider van S.K.N.W.K. 3 Christian van Vossen omschreef de uitverkiezing als volgt: Zaterdag middag stond de wedstrijd tegen fc bergen op het programma…. de ploeg uit bergen op zoom was een paar maatjes te groot en met de rust was het al 0-7….. na de rust keek de keeper van de tegenpartij in de zon en greep mis zodat kristian b(r)ouwman de eretreffer kon maken… inmiddels was het al 1-9… fc bergen ging haastig op zoek naar de 1-10 en leken deze ook te gaan maken… de nummer 2 van Bergen deed alles goed was de keeper al kwijt onze verdediger lag al verslagen op de grond…. Maar het was blijkbaar heel moeilijk om de bal binnen te schieten vanaf een meter op een leeg goal want hij presteerde het om de bal op de paal te schieten …. vandaar dat onze l rozenwater trofee een x naar de tegenstander ging….gefeliciteerd en tot de volgende ontmoeting….

Er is zelfs nog voorgesteld om ook het logo van deze rubriek aan te passen, maar dat vonden we nu net iets te ver gaan 🙂

Uiteraad ging het ‘Lulletje Rozenwater’ nog wel met de schitterende bokaal op de foto. Ook vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd !!