S.K.N.W.K. 2 houdt blauw/zwarte eer hoog, Dirk-Jan Hoek scoort 2x

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 18 november 2017, kwamen alle vier onze seniorenteams in aktie. Het wordt een matige S.K.N.W.K.-middag. S.K.N.W.K. 2 hield de blauw/zwarte eer hoog. Na een 0-1 achterstand wisten ze alsnog hun duel te winnen (4-2). S.K.N.W.K. 1 speelde gelijk. Voor het 3e en 4e was er een nederlaag.

S.K.N.W.K. 1 speelde de derby tegen W.I.K. ’57 1. Binnen 30 seconden (!!) had S.K.N.W.K. 1 al een voorsprong nadat Dion de Jonge met zijn 2e doelpunt van het seizoen de score opende. Helaas haperde de machine daarna wel en wisten alleen de gasten te scoren. Eindstand 1-1.

Na de 1-0 nederlaag vorige week bij Kloetinge 3 de kans op revanche voor het 2e. Dit moest dan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Bevelanders 2. In de eerste helft leek het nog niet te gaan lukken getuige de 0-1 achterstand. Maar in de 2e helft rechten ze de rug en wisten alsnog de drie punten op ‘Het Springer’ te houden. Via 2x Dirk-Jan Hoek, Martin Kiesenberg, Colin Duinhouwer én nog een tegentreffer werd de eindstand 4-2. Dirk-Jan brengt zijn seizoenstotaal hiermee op 3. Voor Colin was het zijn 2e doelpunt, Martin maakte zijn eerste treffer.

S.K.N.W.K. 3 kwam dit weekend handen en voeten te kort voor een echte wedstrijd. Thuisploeg Vosmeer 2 keek al met de rust naar een 2-0 voorsprong. Uiteindelijk werd het ook nog 3-0 waarna ze zelfs ook nog een 4e keer wisten te scoren. Echter dit was een eigen doelpunt en hiermee was de S.K.N.W.K.-eer gered. Eindstand 3-1.

S.K.N.W.K. 4 ging in Cortgene op bezoek bij Cortgene/Bevelanders 4. Met een grasmat van 2 kontjes hoog, lijnen die 4 weken geleden waren gekalkt én twee spitsen die zeker de 1e helft zomaar 6x hadden kunnen (én moeten) scoren werd het een slechte middag voor onze baggerschuit. De thuisploeg counterde 2x vlijmscherp in de 1e helft. En omdat S.K.N.W.K. niet met de kansen wist om te gaan stond het met de rust 2-0 voor de thuisploeg. In de 2e helft scoorden beiden 1x waarmee de 3-1 eindstand is verklaard. Clubtopscorer Wim Voorbeijtel zorgde voor de eretreffer. Met zijn 8e van het seizoen bezet hij inmiddels weer alleen de koppositie op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

A.s. zaterdag, 25 november 2017, komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.