Eerste goal Quist in ruim half jaar (niet genoeg voor winst)

Logo Wereldregio

De eerste goal van Ingmar Quist in ruim een halfjaar heeft niet mogen bijdragen in een overwinning van zijn ploeg MZC’11 op Serooskerke.

Na de treffer van Quist, de gelijkmaker, zette ploeggenoot Masoud Osmanie de thuisploeg op 2-1 en leek tweedeklasser MZC’11 zaterdag een overwinning te gaan boeken op de Walcherse ploeg. Maar wat dit seizoen al een paar keer eerder gebeurde, geschiedde nu weer: een of meerdere punten verspelen in de slotfase. Een terechte strafschop voor Serooskerke in de laatste minuut deed de Zierikzeese zege verdampen terwijl MZC’11 mogelijkheden genoeg kreeg om te winnen.

Eersteklasser Bruse Boys ziet zich na de negende speelronde weer terug op de laatste plaats. In Zwijndrecht opende Yarick Dorst (foto) – wie anders zou je bijna zeggen – de score voor Bruse Boys tegen Zwijndrecht. Net als vorige week tegen Brielle ging VVGZ er na negentig minuten met een 3-1-zege vandoor. (foto Dirk van Wolferen)

UITSLAGEN

ZATERDAGVOETBAL

Eerste klasse B:
VVGZ-Bruse Boys 3-1 (0-1 Yarick Dorst)

Tweede klasse E:
MZC’11-Serooskerke 2-2 (1-1 Ingmar Quist, 2-1 Masoud Osmanie)

Derde klasse B:

Duiveland-De Jonge Spartaan 2-5

Tholense Boys-ZSC’62 3-0

Vierde klasse A:
FC De Westhoek-SKNWK 5-2 (1-0 Lennart Padmos, 2-0 Jelle Boogerd, 3-0, 4-0 en 5-0 Delano Westerink, 5-1 en 5-2 Julian van Nieuwenhuize)

Colijnsplaatse Boys-WIK’57 3-2 (0-1 Erwin Theunisse, 2-2 Bart Boot)