Ook 6e editie Kerst-Bingo S.K.N.W.K. was weer super gezellig

Voor al weer de 6e keer op een rij werd gisteren, zaterdag 23 december 2017, bij S.K.N.W.K. weer een Kerst-Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk ruim 70 deelnemers aan deze 6e edutue kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K. Gisterenmiddag vanaf ca. 13:30 uur uur (sommigen waren zelfs iets eerder om maar een goed plekje te hebben 🙂 ) druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Rond 14:15 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er voor iedereen zoals inmiddels ook al een soort van traditie is verse snert. En er waren natuurlijk nog diverse snacks en hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Vanwege de vele prijzen werder er ook nog enkele verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk konden we ruim na 20:00 uur moe, maar voldaan, de kerstverlichting doven en met een zeer goed gevoel de kantine voor de laatste keer sluiten dit jaar.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En uiteraard onze Bingo-Masters Jos en Martijn voor weer een top middag !!