Gezellige nieuwjaarsreceptie S.K.N.W.K. op sportpark ‘Het Springer’

Gisteren werd op sportpark ‘Het Springer’ om 14:00 uur begonnen met de Nieuwjaarstraining. Hier waren helaas niet veel aanwezigen. Na afloop van de Nieuwjaarstraining werd vervolgens in onze eigen kantine de Nieuwjaarsreceptie gehouden. Deze werd uiteindelijk door zo’n 45 mensen bezocht.

Toen iedereen aanwezig was, sprak voorzitter Arnold Schiettekatte alle aanwezigen toe en heette hen uiteraard van harte welkom en wenste iedereen alle goeds voor 2018. Tijdens zijn speech was er aandacht voor de Club van 100. Arnold overhandigde symbolisch € 50,- aan één van de inititiefnemers voor de doorstart van de Club van 100, Steven Neele. Hiermee gaf Arnold persoonlijk de aanzet naar hopelijk meer. De eerste berichten zijn prima, want op de intekenlijsten die rond gingen, waren spontaan 15 nieuwe leden van de Club van 100.

Ook werd zoals inmiddels gebruikelijk is nog een kantinekaart getrokken uit de volle kaarten. Gerard Olijhoek bleek voor Kevin Schiettekatte een gelukkige hand te hebben. Niet voor het eerst (overigens wel dit jaar) was Kevin dus de winnaar. Gefeliciteerd Kevin !!

Na dit officiële gedeelte werd er in een ongedwongen sfeer nog lekker lang en gezellig nagepraat en vooruit gekeken naar het komende jaar.