Rentree op (trainings)veld voor selectiespelers Mark Bleiji en Simon van Dongen

Sinds een paar weken zien we op het (trainings)veld inmiddels ook weer de selectiespelers Mark Bleiji en Simon van Dongen actief bezig. Mark raakte voor de winterstop in het uitduel tegen Patrijzen zwaar geblesseerd aan zijn enkel. Inmiddels heeft hij samen met hersteltrainer Kevin Schiettekatte kunnen werken aan zijn rentree. Vorige week zaterdag, bij de competitiewedstrijd tegen Nieuwland 1, stond Mark zelfs al weer in de basis bij S.K.N.W.K. 1. Hij werd zo’n 20 minuten voor het eind van de wedstrijd gewisseld. Blijkbaar had hij daarna weinig last, want deze week trainde hij volop mee en ook gisteren was hij weer van de partij bij de training van het 1e.

Mark in actie tijdens het competitieduel Nieuwland 1 – S.K.N.W.K. 1

Voor Simon van Dongen was het traject nog langer. Hij was dit seizoen helemaal nog niet actief. Een knieblessure (meniscus) hield hem lang aan de kant. Hij moest zelfs een kijkoperatie ondergaan. Maar inmiddels lijkt ook hij volledig hersteld. Na een lange revalidatie is ook hij weer in training. Gisteren stond hij voor het eerst sinds lange tijd zelfs weer bij de wedstrijdselectie van het 1e, maar helaas voor hem ging de competitiewedstrijd tegen Hoedekenskerke niet door. Wel werd er getraind en was Simon van de partij.

Simon hier aan de bal bij de training gisteren van S.K.N.W.K. 1

Mannen hopelijk blijven jullie nu gevrijwaard van blessures en kunnen jullie dit seizoen gewoon wekelijks weer meedoen met S.K.N.W.K. 1.

1 reactie op "Rentree op (trainings)veld voor selectiespelers Mark Bleiji en Simon van Dongen"

  1. Mark en Simon leuk dat jullie er weer bij zijn, en probeer het plezier weer terug te vinden in het voetbal, want dat is toch de basis van het spelletje.

Reacties gesloten.