S.K.N.W.K. seniorenteams verliezen dit weekend alle vier

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 24 maart 2018, kwamen na een week ‘ijsvrij’ weer alle vier de seniorenteams in aktie. Voor de blauw/zwarten had het achteraf nog wel een weekje langer mogen sneeuwen….. Nu zagen ze allen zwarte sneeuw, want de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en 4 gingen alle vier verloren. En alle vier slechts met één doelpunt verschil.

Proefde S.K.N.W.K. 1 twee weken gelden eindelijk weer eens het zoet der overwinning helaas kon het dat vandaag geen vervolg geven. Even leek het erop dat het thuisduel tegen Patrijzen een puntje op ging leveren, maar na een lange tussenstand van 0-0 werd het uiteindelijk in de slotfase 0-1.

S.K.N.W.K. 2 ging op bezoek bij fusieclub Luctor Heinkenszand 2. Uit een vrije trap scoorde Jelle Kastelein uit de rebound nog de 0-1 (zijn eerste van het seizoen). Helaas kreeg Dirk-Jan Hoek voorafgaand aan deze vrije trap een rode kaart en moesten de blauw/zwarten een uur met een man minder spelen. Dit brak ze helaas op, want de thuisploeg won uiteindelijk nipt met 2-1.

Ook bij het 3e een 2-1 eindstand. Uit bij de blauw/zwarten uit Sint-Maartensdijk scoorde Kristian Bouwman de eretreffer, maar hierbij bleef het en zodoende won Smerdiek 3 met 2-1. Overigens volgende week al kans op revanche als Smerdiek op bezoek komt op ‘Het Springer’.

Tot slot onze baggerschuit. Zij moesten in Oosterland aantreden voor de derby tegen Duiveland 4. Na een 0-0 ruststand genoeg te beleven in de 2e helft. Uit een overigens prachtige treffer in de kruising kwam Duiveland 4 op voorsprong. Helaas moest de scheidsrechter hierna zijn stempel drukken op de wedstrijd. Doelman Michel Ruyssenaars ging gewoon naar de bal toe om deze te pakken. De spits van Duiveland liep ook naar de bal en stortte nadat hij in duel kwam met de keeper met een hoop theater ter aarde. Op de hoogte van de middenlijn vond tot ieders verbazing (ook de mannen van Duiveland zelf) ‘de scheids’ dit een strafschop. Helaas scoorden ze hieruit de 2-0. S.K.N.W.K. deed middels een prachtige treffer van Wim Voorbeijtel (zijn 11e van dit seizoen) wat terug, 2-1.

Nadat Duiveland nog 3-1 maakte en René ‘Spiekur’ v/d Bos uit een prachtige aanval via Martin Kiesenberg en Wilco de Valk zijn 6e van het seizoen mocht aantekenen en voor de 3-2 zorgde werd met nog 4 minuten te spelen de wedstrijd alvast maar afgefloten…….. (punten in de knip zullen we maar zeggen 🙁

Helaas dus vier duels voor de seniorenteams, vier nederlagen en alle vier met het kleinst mogelijke verschil !!

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft clubtopscorer, nu met 11 doelpunten. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) volgt op twee doelpunten. Twee treffers daarachter staat Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) en daarachter volgt René v/d Bos (S.K.N.W.K. 4).

De stand aan kop van de ranglijst is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 24-03-2018
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 11
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 9
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 7
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 6
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 5
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 5
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 4
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 4 4
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 4
6 spelers S.K.N.W.K. 1 2
21 spelers S.K.N.W.K. 1 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017