Nat pak, bloemen en kado’s voor scheidend trainer Perry Snoep

Gisteren na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Jong Ambon 1 (3-2) werd namens S.K.N.W.K. 1 en het bestuur alvast afscheid genomen van trainer/coach Perry Snoep. De competitie zit er nu op voor S.K.N.W.K. 1. Wat rest zijn nog wat trainingen en een teamuitje.

Perry werd eerst voorzien van een nat pak. Daarna kreeg hij uit handen van aanvoerder René Verschoor namens de spelersgroep een ingelijst shirt. Uit handen van voorzitter Arnold Schiettekatte waren er bloemen en een VVV-bon. Dit allemaal voorzien van prachtige dankwoorden.

Perry zelf bedankte iedereen voor de presentjes. Ook kijkt hij terug op twee prachtige jaren (ondanks dat het sportief misschien niet helemaal is geworden wat hij ervan had verwacht). Hij heeft het de afgelopen twee seizoen super naar zijn zin gehad.

Na deze plichtplegingen kon iedereen zich in het feestgedruis storten van het eindfeest (Beachparty).

En ook vanaf deze plaats wil ik Perry hartelijk danken voor zijn inzet de afgelopen twee seizoenen. Als trainer, maar zeker als mens met een geweldige kerel mogen kennismaken en samenwerken. Het ga je goed en veel succes bij N.O.A.D. ’67 !!