S.K.N.W.K. 1 zet laatste competitiewedstrijd om in winstpartij

Onder prachtige weersomstandigheden (vooral voor de toeschouwers) stond voor S.K.N.W.K. 1 alweer de laatste wedstrijd op het programma tegen Jong Ambon. Er stond voor beide ploegen niks meer op het spel dus kon er lekker vrijuit gespeeld worden op sportpark ‘Het Springer’. Jong Ambon had veel balbezit in het eerste half uur mede omdat S.K.N.W.K. de bal geregeld zeer snel weer inleverde. Grote kansen leverde het nog niet op voor de bezoekers, wel werd de thuisploeg naarmate de eerste helft vorderde een paar keer gevaarlijk.

Na een prachtige actie van Jarno van Nieuwenhuize werd jammer genoeg de aanval niet goed uitgespeeld, maar even later was het wel raak. Een mislukt schot van net buiten de zestien kwam per ongeluk bij Machiel Schot terecht die als een echte spits de bal binnen kon werken 1-0.

Net voor rust viel ook nog de 2-0. Jarno van Nieuwenhuize ging goed door, kwam alleen voor de keeper en maakte het beheerst af 2-0. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was duidelijk te zien dat sknwk het meest last had van de warmte. Jong Ambon bleef lekker combineren en had vrijwel overal de vrije man. Kansen kregen de bezoekers nu ook en de verdiende 2-1 viel dan ook toen een speler alle ruimte had om vlak voor Mike Bakker uit te halen. Dat in de tien minuten daarna de 2-2 niet viel was eigenlijk een klein wonder, want enkele grote mogelijkheden werden door de bezoekers om zeep geholpen.

Een kwartier voor tijd werd het 3-1  toen de doelman van de bezoekers (overigens een veldspeler) een vrije trap van Dion de Jonge leek op te rapen, maar de bal verdween toch via z’n handen in het doel.

Gelijk werd er gewisseld. Verzorger Kevin Schiettekatte kwam het veld in voor Julian van Nieuwenhuize die onder applaus van spelers en toeschouwers het veld verliet. Hier en daar werd een traantje weggepinkt !! Natuurlijk wensen we Julian heel veel succes bij Bruse Boys,  maar dat het voor velen een pijnlijk moment is om weer een talentvolle speler te zien vertrekken is duidelijk.

In het laatste kwartier van de wedstrijd bleef Jong Ambon het proberen, maar scoren was voor de Middelburgers een probleem. Aan de andere kant bijna de 4-1. Remco v/d Berge begon op eigen helft aan een indrukwekkende rush behield daarbij prima het overzicht en legde de bal op het juiste moment breed naar spits Machiel Schot, maar helaas verdween zijn inzet via de lat over de goal.

Net voor tijd scoorde Jong Ambon nog tegen maar bij 3-2 floot de scheidsrechter voor het einde. Zo eindigde voor S.K.N.W.K. een matig seizoen (7e plaats) waarbij toch ook vermeld moet worden dat het laatste deel van de competitie veel punten werden gehaald.

Op het veld werd nog afscheid genomen van scheidend trainer Perry Snoep die zoals hij het zelf zei enorm naar zijn zin heeft gehad bij S.K.N.W.K. Perry namens iedereen bij S.K.N.W.K. het ga je goed. Heel veel succes bij N.O.A.D. ’67 en hopelijk zien we je hier nog vaak !

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 zet laatste competitiewedstrijd om in winstpartij"

1. SKNWK – Jong Ambon 3-2
    De laatste wedstrijd was een zwaar bevochten overwinning.In de 37ste minuut werd er gescoord door Mechiel Schot.En in de 43ste minuut door Jarno van Nieuwenhuize.Rust stand 2-0.Na de pauze werd het 2-1.Ja de tweede helft was J A veel aan de bal.Dan een vrije trap genomen door Dion de Jonge de keeper liet de bal glippen dus 3-1.Tegen het einde maken de gasten er 3-2 van.Het is aan Maike Bakker te danken dat ze niet verloren hebben.Het verloop van de competitie.10xwinst 4xgelijk 12xverloren.T