Tim v/d Cingel scoort 4x namens S.K.N.W.K. 3, Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) al op 5 treffers

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 29 september 2018, speelden voor het eerst alle vier onze seniorenteams. Voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 haar 2e competitiewedstrijd voor onze baggerschuit S.K.N.W.K. 4 was het de seizoensouverture. Het 1e moest op bezoek in Stavenisse, S.K.N.W.K. 2 mocht naar Zoutelande voor de uitwedstrijd tegen De Meeuwen 3. S.K.N.W.K. 3 en 4 speelden op het eigen sportpark ‘Het Springer’.

S.K.N.W.K. 1 wist de winstpartij van vorige week een goed vervolg te geven. Na een 0-3 ruststand waarbij er niks aan de hand leek, werd het na een 2-3 tussenstand in de 2e helft nog spannend. Keeper Kenneth Boogerd stopte zelfs een pingen !! In de eindfase wist Simon van Dongen de wedstrijd in het slot te gooien door de 2-4 te scoren. Voor hem zijn 3e van de middag. Hij bracht na 2 competitieduels zijn seizoenstotaal al op vijf !! De andere treffer kwam van de voet van Justin de Bruine.

Het 2e pakte vorige week nog een terecht punt tegen FC De Westhoek 2. Nu kwamen ze te kort bij De Meeuwen 3. Nick Bouwman redde de eer, maar ze kwamen hiermee niet verder dan een 5-1 nederlaag.

S.K.N.W.k. 3 had vorige week gezien de kansen misschien wel gewoon moeten winnen bij W.I.K. ’57 2. Dit deed het niet. Vandaag de thuiswedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3. Ook nu weer heel veel kansen, maar nu ook de treffers. Om precies te zijn 10!! Grote man was S.K.N.W.K. JO19-1 speler Tim v/d Cingel. Hij scoorde er maar liefst 4. Zijn teamgenoten Chris Schoneman en Dominique Prins waren ook trefzeker namens het 3e. Dominique voegde er ook nog een paar werkelijk schitterende assists aan toe !! Ook Daan v/d Cingel deed nog mee met het 3e namens JO19-1. Hij scoorde niet, maar speelde ook nog mee bij het 4e en had ’s ochtends ook nog bij de jeugd gefloten !!

De andere treffers bij S.K.N.W.K. 4 werden gescoord door Emiel Pollemans, Lennard Visser (die hiermee zijn rentree op de velden opfleurde). Wilco de Valk scoorde 2x en komt hiermee op 3 competitiedoelpunten in dit nog prille seizoen.

S.K.N.W.K. 4 kwam simpelweg te kort tegen Bru 5. Na een 0-4 ruststand werd in de 2e helft gelijkgespeeld……. Het werd namelijk uiteindelijk 1-5. De eretreffer was van Eddy Kaaisteker.

Zodoende blijft Simon van Dongen dus koploper op de topscorerslijst. Hij wordt gevolgd door Tim v/d Cingel en Wilco de Valk. Volgende week zaterdag, 6 oktober 2018, komen alle vier onze seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan o.a. de kraker S.K.N.W.K. 4 tegen S.K.N.W.K. 3.

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019