Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) scoort 3x en komt op 2e plaats op de topscorerslijst bij seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 24 november 2018, kwamen alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 en 2 traden aan op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Voor het 1e na 4 nederlagen op een rij eindelijk weer een overwinning !! Ze versloegen Brouwershaven 1 in de derby met 2-0. Het 2e deed ook prima zaken. Zij waren met 4-2 te sterk voor Serooskerke 4. Voor het 3e stond de derby in Oosterland tegen Duiveland 3 op het programma. Zij verloren dit duel met 3-1.

Jarno van Nieuwenhuize

S.K.N.W.K. 1 kon wel wat positiefs gebruiken na de laatste weken. Jarno van Nieuwenhuize was met zijn 4e doelpunt van het seizoen verantwoordelijk voor de 1-0 voorsprong met de rust. In de 2e helft scoorde Robert Padmos zijn 2e doelpunt van het seizoen en zorgde hiermee voor de 2-0 eindstand en dus eindelijk weer eens drie punten.

Robert Padmos

Het 2e kreeg dus zoals gezegd Serooskerke 4 op bezoek. De ‘grote’ man bij het 2e was Koen Kraaijenbrink. Hij maakte gisteren drie van de vier doelpunten namens S.K.N.W.K. 2. Hiermee heeft hij zijn seizoenstotaal opgekrikt naar 6 en komt op een 2e plaatst op de topscorerslijst bij de seniorenteams van de blauw/zwarten. Colin Duinhouwer scoorde het andere doelpunt voor het 2e. Voor Colin zijn 2e van het seizoen.

Koen Kraaijenbrink

Colin Duinhouwer

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij moesten op het Oostersportpark in Oosterland aantreden tegen Duiveland 3. Na een zwakke eerste helft stond het 3-1 in het voordeel van de thuisploeg. In de 2e helft ging het allemaal iets beter, maar werd er niet meer gescoord. Hierdoor is de 3-1 nederlaag verklaard. De eretreffer was trouwens van grote klasse. Het was Maurice Pollemans die een corner van Jeffrey Hart in één keer volley vol op de slof nam en bij de 2e paal in de kruising zag vliegen.

Maurice Pollemans

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren met inmiddels al 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) verdubbelde gisteren zijn produktie en heeft inmiddels 6 doelpunten gescoord. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) blijft met vijf treffers op een 3e plaats. Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) en Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K.) staan samen op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen.