Koen Kraaijenbrink op 17 doelpunten, Wilco de Valk naar 12 treffers bij seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 23 februari 2019, stond er een inhaalprogramma gepland. Hierdoor kwamen S.K.N.W.K. 1 en 3 in actie voor de competitie. S.K.N.W.K. 2 was vrij, omdat zij geen afgelaste/uitgestelde duels kennen. Het 1e moest in Driewegen aantreden tegen D.w.O. ’15 1. Voor het 3e stond op sportpark ‘Het Springer’ de derby tegen W.I.K. ’57 2 op het programma.

Bij D.w.O. ’15 1 – S.K.N.W.K. 1 geen Nieuwerkerkse doelpunten. Helaas scoorde de thuisploeg wel 3x en is de 3-0 nederlaag dus verklaard.

Voor S.K.N.W.K. 3 was het andere koek. Zij waren veel te sterk voor W.I.K. ’57 2, een ploeg waarvan in de heenwedstrijd nog met 3-2 werd verloren. Al met de rust stond het 4-0 in het voordeel van de blauw/zwarten. Nadat Richard v/d Sande en Wilco de Valk de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong hadden gezet was het de beurt aan de ingevallen Koen Kraaijenbrink. Hij scoorde 2 maal en bracht de ruststand zodoende op 4-0. Na rust voldoende kansen (overigens ook voor de tegenstander, maar dankzij voortreffelijk keeperswerk van S.K.N.W.K.-doelman Erwin v/d Wekken wisten de gasten slechts de eer te redden. De thuisploeg scoorde nog 2x. Een eigen doelpunt na een voorzet van Koen en nog een treffer van  Kraaijenbrink brachten de eindstand op 6-1.

Door zijn 3 doelpunten blijft Koen uiteraard de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij verstevigde zijn leiderspositie en maakte er dus al 17 (namens S.K.N.W.K. 2 en nu dus ook 3). Wilco de Valk is door zijn doelpunt gisteren met 12 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) maakte er al 9 en staat hiermee op de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Overigen samen met Martin Kiesenberg (S.K.N.W.K. 2) die dus ook 5x scoorde.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019