S.K.N.W.K. 1 verdedigt voor 2e keer dit seizoen de koppositie in de 4e klas A K.N.V.B. Zuid 1

Vandaag, zaterdag 26 oktober 2019, speelt S.K.N.W.K. 1 de thuiswedstrijd tegen VC Vlissingen 1. Dit betekent opnieuw ‘een topper’ voor de blauw/zwarten. Immers S.K.N.W.K. 1 bezet op dit moment de eerste plaats en de tegenstander van vandaag staat op een 2e plaats, omdat zij een iets minder doelsaldo hebben dan de Nieuwerkerkse-ploeg.

De stand op dit moment is als volgt:

Dus voor de 2e keer in korte tijd een strijd om de eerste plaats. Twee weken geleden was S.K.N.W.K. namelijk ook de koploper en toen kwam Zeelandia Middelburg 1 op bezoek op ‘Het Springer’. De gasten bleken uiteindelijk met 1-3 te sterk en wisten door deze overwinning de ploeg van trainer/coach Ralph Zegers te achterhalen.

Echter vorige week wist S.K.N.W.K. 1 zich te herstellen en met 1-3 te winnen bij Nieuwland 1. Omdat de 4e klas A uit 13 ploegen bestaat, was Zeelandia Middelburg vorige week vrij. Zodoende wist S.K.N.W.K. (en ook VC Vlissingen) Zeelandia Middelburg te achterhalen en de koppositie weer over te nemen. Zodoende hebben we dus vanmiddag een strijd tussen de nummers 1 én 2.

Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 15:00 uur. De wedstrijdbal is geschonken door Kapsalon Adriaan. Pupil van de Week is Tom Berrevoets. Scheidsrechter bij dit duel is dhr. C.Q. Saaman.