Transferwindow winterstop 2020 gesloten

Gisteren, vrijdag 31 januari 2020, sloot de transferwindow voor de winterstop van 2020. Internationaal zagen we nog vele grote transfers voorbij komen. Ook bij S.K.N.W.K. toch nog enkele wijzigingen. Zo is Simon van Dongen vanuit de selectie vertrokken naar W.I.K. ’57. Hierdoor mag hij deze 2e seizoenshelft alleen in de B-categorie actief zijn. Saillant detail is dat hij hierdoor vanmiddag met W.I.K. ’57 2 op ‘Het Springer’ in de reserve 5e klasse moest aantreden tegen S.K.N.W.K. 3. Het was een echte kelderkraker, want het betrof een duel tussen de nummers 11 en 12, dus de nummer één na laatst en de nummer laatst. De blauw/zwarten bleken de sterkste en wonnen met 2-1. Hierdoor stijgen ze gelijk op de ranglijst naar plaats 10. W.I.K. ’57 3 blijft hierdoor rode lantaarndrager.

Simon van Dongen (11) hier in duel met S.K.N.W.K. 3-aanvoerder Emiel Pollemans

Bij S.K.N.W.K. 3 weer een oud ‘nieuw’ gezicht, want Erwin Bos is na een uitstapje bij M.Z.C. ’11 weer terug op ‘Het Springer’. Hij speelde vanmiddag een prima wedstrijd en is voor S.K.N.W.K. 3 echt een nuttige kracht.

Erwin Bos (14) weer terug in blauw/zwart. Hij moet nog wel even nieuwe sokken kopen 😉

Bij het 2e heeft Bart Mol aangegeven opnieuw te stoppen met voetballen. Hierdoor is de selectie van S.K.N.W.K. 2, die toch al niet zo breed was, nog verder geslonken. Het zal wekelijks een hele puzzel worden om alle drie de teams te bemannen. Zeker als er nog wat blessures en/of schorsingen zijn/komen bij de seniorenteams. Dus hopen dat iedereen fit blijft !!