Rob v/d Sleen is nieuwe ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 3 de tweede wedstrijd na de winterstop. In Poortvliet was S.P.S. 3 de tegenstander. Een lastige opponent, immers in het thuisduel op ‘Het Springer’ werd kansloos verloren. In de 1e helft aan beide kanten een paar kansjes, maar nog geen treffers. De mooiste actie was van Rob v/d Sleen die met een ‘no-look’ terugspeelbal op doelman Erwin v/d Wekken de lachers op zijn hand kreeg. Het leverde de thuisploeg overigens ook nog een corner op. En Rob uiteraard de verkiezing voor ‘Aap van de Week’.

Overigens wilde Rob wel zeker zijn van deze verkiezing waardoor hij iets later in de wedstrijd zijn tegenstander vakkundig vloerde middels een behoorlijk karatetrap. Dit was eigenlijk niet meer nodig voor de uitverkiezing, maar dat er zijde…. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijke stand.

Rob van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!