Ook S.K.N.W.K. vraagt hulp leden i.v.m. kantinevoorraad verkoop !!??

In navolging van diverse andere amateurclubs in Zeeland hebben ook wij nog wat voorraad drank die i.v.m. de coronacrisis niet verkocht gaat worden in de kantine. Daarom is vandaag via de diverse groepsapp’s binnen S.K.N.W.K. een berichtje gestuurd wie de club eventueel wil helpen door de voorraad te kopen. Het betreft in eerste instantie alleen maar kratjes bier. De overige artikelen zijn nog wat langer houdbaar.

 

Het volgende berichtje is verstuurd:

 

Goedemorgen, even het volgende. Er zijn bij de club nog 25 kratjes bier die tot juni/juli houdbaar zijn. Dit zouden ze logischerwijs nog willen verkopen. Dus de vraag aan jullie is wie de club wil steunen en helpen?

 

Er zijn nog in voorraad:

19 kratjes Hertog Jan

4 kratjes Heineken

1 krat Radler 2.0

 

De kosten zijn Eu. 20,- per krat. Dit is inclusief statiegeld !!

 

Wil jij een kratje en de club helpen?? Stuur een appje aan Gert-Jan ter Riet (06-12379638).

 

Het is de bedoeling dat er dan een Tikkie wordt gestuurd voor de betaling. Op het dorp wordt het dan bij je thuis voor de deur gezet. Voor de anderen (mensen buiten Nieuwerkerk) wordt dan afgesproken hoe dit gehaald kan worden.

 

Alvast hartelijk dank namens de club ?⚫

1 reactie op "Ook S.K.N.W.K. vraagt hulp leden i.v.m. kantinevoorraad verkoop !!??"

  1. Jan de Jonge | 18-04-2020 at 13:22 |

    Als het om 0% alcohol dranken gaat, kan je die aan de voedselbank te Zierikzee schenken. Afgelopen donderdag kwam er al een vrijwilliger van een sportvereniging dit doen.

Reacties gesloten.