Tikkie Terug Deel 347 – 1e Mini Bedrijven Toernooi S.K.N.W.K. (8 juni 2012)

Logo Tikkie Terug

Vandaag, vrijdag 5 juni 2020, stond het 9e Mini Bedrijven Toernooi gepland bij S.K.N.W.K. Maar zoals inmiddels bekend, wordt er i.v.m. de Coronacrisis nog steeds niet gevoetbald (misschien is het vanwege de weersomstandigheden vandaag ook helemaal niet zo erg……). Daarom is deze Tikkie Terug (deel 347) een terugblik op de eerste editie. Deze werd georganiseerd op vrijdag 8 juni 2020.

Dit stond er op de website.

Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. groot succes

Gisteren werd bij S.K.N.W.K. voor de eerste keer een bedrijventoernooi georganiseerd. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het toernooi verliep vlekkeloos en werd een heel groot succes. Mede door de vele positieve reacties is nu al zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.

De organisatie wist niet exact wat ze konden en moesten verwachten. De aanmeldingen gaf al een goed signaal af, want met 12 teams bleek toch wel dat dit toernooi aansloeg.

Er werd tijdens de wedstrijden fel gestreden om ‘de knikkers’, maar plezier en gezelligheid stond uiteraard voorop. Uiteindelijk gingen de Feyenoord-supporters, Peter van der Cingel Bestratingen en Zeeuwland er met de prachtige bekers vandoor.

Na afloop van het toernooi was het nog heel lang gezellig en druk in de kantine. Middels een barbecue kon er ook nog lekker worden gegeten.

Al met al een zeer geslaagd toernooi. Dank gaat uit naar de organisatie, deelnemers, scheidsrechters, barpersoneel, barbecuers, supporters, fotografen en verder iedereen die we hier vergeten.