Onderlinge wedstrijden jeugd t/m JO17-1 waren prima alternatief tijdens lockdown

S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 speelden in de maanden oktober en november van het vorige jaar al onderlinge wedstrijden. In december werd dit ‘fenomeen’ door alle jeugdteams opgepakt. Hierdoor speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 de afgelopen 5 maanden om de twee weken onderlinge wedstrijden. In de beginfase was er zelfs na afloop van deze duels ook nog iets te eten voor de jeugd.

S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 vanmorgen in actie tijdens hun onderlinge wedstrijd

We kunnen concluderen dat dit in samenwerking met de VrijMiVo (de andere week op vrijdagmiddag) een prima alternatief is gebleken tijdens de lock-down. Zo konden we onze jeugdteams toch lekker aan het voetballen houden. Mede door het enthousiasme bij de trainers/leiders zagen we elke weer weer lachende gezichtjes. En daar gaat het uiteindelijk toch om.

Ook JO11-1 en JO13-1 speelden een onderlinge wedstrijd vandaag op ‘Het Springer’

Vandaag, zaterdag 24 april 2021, was het voor de laatste keer dat we deze wedstrijden hebben gespeeld. Hopelijk wordt er nog een begin gemaakt met de Regiocup de komende weken. Anders wordt er naarstig gezocht naar een alternatief om ook in de maand mei en begin juni de S.K.N.W.K.-jeugd nog bezig te houden.

En tot slot kwamen eind van de ochtend/begin van de middag ook JO15-1 en JO17-1 nog op het veld voor een onderling potje voetbal