Tikkie Terug Deel 496 – Extra training S.K.N.W.K. JO7-1 (3 juli 2017)

Logo Tikkie Terug

Vandaag is het zaterdag 3 juli 2021. De eerste zaterdag zonder helemaal geen voetbal, want ondanks de coronacrisis hebben we de afgelopen maanden toch gewoon kunnen trainen/voetballen. Echter nu is het zomerstop en is ons sportpark gesloten. Dit was overigens 4 jaar terug ook het geval, want toen was het ook gewoon zomerstop en mochten we de velden op Het Springer niet betreden. Maar dat belette S.K.N.W.K. JO7-1 niet om toch niet te trainen exact 4 jaar geleden. Ze hadden toen een extra training op het veldje bij Steenzwaenshof. Op de website stond het volgende:

Extra jeugdtraining S.K.N.W.K. vanavond weer druk bezocht

Het voetbalseizoen zit er dan wel op, dit geldt niet voor S.K.N.W.K. JO7. Zij trainen al weken op maandagavond op het veldje bij het parkeerterrein bij sportpark ‘Het Springer’. Onder leiding van trainer Erik de Bruine wordt er tussen 18:15 uur en 19:15 uur een partijspel gespeeld. Ook niet leden van S.K.N.W.K. of jeugdspelertjes van andere teams mogen meedoen.

Ook vanavond was het weer gezellig druk. Met zo’n 15 jongens, meisjes (en ook een enkele ouder) werd er weer een uurtje heerlijk gevoetbald.