Algemene Ledenvergadering opnieuw matig bezocht

Vanavond, vrijdag 11 maart 2022, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Robbert v/d Zande. Een uurtje later was de sluiting van de vergadering en konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

De opkomst was deze keer maar zeer matig. Slechts 14 (!!) leden hadden de weg naar de kantine weten te vinden. Dit aangevuld met de 6 aanwezige bestuursleden geeft een totaal van 20 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Het werd ondanks de minimale opkomst een nuttige vergadering waarin diverse zaken zijn besproken. O.a. het nieuwe kunstgrasveld werd besproken. Voorzitter Robbert v/d Zande en wedstrijdsecretaris Wilco de Valk waren aftredend en herkiesbaar. Zij werden unaniem en onder luid applaus herkozen in het bestuur.

Na nog een korte rondvraag werd de ALV gesloten en kon er uiteraard nog een drankje worden genuttigd. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.