WIK’57 vliegt in blessuretijd van de hemel naar de hel, FC De Westhoek’20 profiteert

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN – Tot in de blessuretijd leek WIK’57 in de vierde klasse B op weg naar de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Een eigen doelpunt betekende een 1-1-eindstand tegen Kruiningen en doordat FC De Westhoek’20 met 5-1 van Colijnsplaatse Boys won, mag die ploeg volgende week aantreden in de nacompetitie.

SKNWK-Hansweertse Boys 5-3: Met het oog op de nacompetitie stond er bij de thuisploeg een ander basiselftal en kon Hansweertse Boys leuk meedoen. Nachrai Lourens opende de score voor de bezoekers en David van de Broek maakte de gelijkmaker. Een fraai lobje van Carsten Durnholz (1-2) werd door een mooie vrije trap van Max Jongebreur weer ongedaan gemaakt. Na de pauze drukte SKNWK de gashendel in en liep het door treffers van Thomas Folmer, Van de Broek (honderdste tegengoal van Hansweertse Boys) en Tim van de Cingel uit naar 5-2. Durnholz soleerde nog naar de 5-3.