Oktoberfest S.K.N.W.K. was weer een heel gezellig en geslaagd feestje

Nadat 4 jaar geleden onze kantine al eens was omgebouwd tot een heuse ‘Biergarten’ was er gisteren, zaterdag 29 oktober 2022, weer een Oktoberfest in onze kantine. De kantine van S.K.N.W.K. was omgebouwd en versierd in dit thema. Mede door deze aankleding en de 90 aanwezigen (die bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

Rond het klokje van 20:00 uur druppelden de eersten binnen. Uiteraard waren er deze keer zoals bij een Oktoberfest hoort er halve liter Pullen waarin heerlijk witbier van de tap kon worden genuttigd. Uiteraard konden ook alle andere drankjes worden geproefd. En ook de Flugel mocht natuurlijk niet ontbreken. Tussendoor waren er ook nog overheerlijke hapjes.

De twee DJ’s verzorgde de gehele avond gezellig muziek en er werd dan ook volop gedanst en meegezongen. Ook kon er weer een poging worden gedaan tot spijkerslaan. En omdat ook de weergoden ons weer zeer goed gezind waren en het zeer zacht weer was voor de tijd van het jaar konden we ook prima gebruik maken van het dakterras.

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, de dj’s, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.