Bas van Dijke scoort eerste competitietreffer dit seizoen, Kevin Schiettekatte op twee doelpunten

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 26 november 2022, kwamen S.K.N.W.K. 2 en 3 in actie bij onze seniorenteams. S.K.N.W.K. 1 was dit weekend vrij. Voor het 2e de derby in Oosterland tegen Duiveland 2. Een hele slechte wedstrijd eindigde zoals deze begon, dus in 0-0. Het 3e had het liefst de eerste helft overgeslagen uit bij S.P.S. 3. Immers stonden ze met de rust met 3-0 achter. In de 2e helft kwamen ze nog terug tot 3-2, maar hierbij bleef het.

Dus dit weekend slechts twee doelpunten toegevoegd op de topscorerslijst. Bas van Dijke staat er nu eindelijk ook op, want hij scoorde vanmiddag zijn allereerste competitietreffer dit seizoen. Kevin Schiettekatte scoorde vandaag zijn 2e namens S.K.N.W.K. 3. Een belangrijke treffer, want zo heeft er nog 8 te gaan op de ‘(s)kaal van S.K.N.W.K. 3’ 😉

Absolute clubtopscorer op dit moment blijft Dirk-Jan Hoek. Hij scoorde vandaag dus niet, maar scoorde al 12x namens S.K.N.W.K. 3. Koen Kraaijenbrink speelde vandaag met het 2e mee, maar voor hem ook geen treffer en zodoende blijft hij steken op vijf doelpunten. Rowan Mol blijft nummer drie met 3 doelpunten namens S.K.N.W.K. (overigens is Rowan inmiddels ook al weer gestopt met voetballen). Jarno van Nieuwenhuize kwam dus vandaag niet in actie met het 1e en blijft op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst bij onze seniorenteams. Negen spelers scoorden er dit seizoen twee. Hieronder dus Kevin Schiettekatte. Hij heeft een weddenschap lopen dat hij minimaal tien keer gaat scoren…………