S.K.N.W.K. 1 scoort maar liefst 4x en pakt eerste zege van het seizoen; Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) Herbstmeister met 12 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 10 december 2022, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie (de wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 werd uitgesteld). Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als S.K.N.W.K. 2 was dit een heuse derby. En bij ons eerste stand er wel een beetje druk op. Immers moesten zij op ons eigen sportpark Het Springer in strijd om de rode lantaarn aantreden tegen Z.S.C. ’62. Een ploeg die de afgelopen week tegen Bruse Boys (winst) en Halsteren (gelijkspel) ineens punten begon te pakken. Maar de blauw/zwarten waren super scherp en na 28 minuten stonden ze 4-0 voor !! Wat een weelde. Uiteindelijk eindigde het duel in 4-2, maar de eerste driepunter was hiermee een feit. Het 2e verloor bij Bruse Boys 3 met 4-0 en sluit de eerste competitiehelft dus in mineur af.

Had S.K.N.W.K. 1 in de eerste 9 competitieduels slechts 2 punten gepakt en ook nog maar 5x gescoord, gisteren lukte het dan wel eens een keer. Via treffers van Jarno van Nieuwenhuize (2e minuut), Stijn Dooge (1oe minuut), Tim v/d Cingel (21e minuut) en een eigen doelpunt van Z.S.C. ’62 (28e minuut) na een geweldige actie van Max Jongebreur stond het zomaar 4-0 in het voordeel van S.K.N.W.K. De eindstand was uiteindelijk 4-2, maar de 2 tegentreffers konden de sfeer deze keer niet bederven. Een mooi einde van een zware eerste competitiehelft. Hopelijk biedt dit hoop voor na de winterstop.

Dirk-Jan Hoek blijft leider van de topscorerslijst. Omdat S.K.N.W.K. 3 niet in actie kwam, blijft hij steken op 12 treffers. Hiermee is hij wel Herbstmeister !!. Koen Kraaijenbrink trof gisteren net als heel S.K.N.W.K. 2 geen doel en blijft staan op vijf treffers. Jarno van Nieuwenhuize scoorde gisteren wel en heeft hiermee zijn vierde doelpunt gemaakt namens S.K.N.W.K. 1 dit seizoen.