S.K.N.W.K. DRI3: Voor de niet aanwezigen…….

Donderdagavond werd het tactisch plan al gemaakt voor de wedstrijd tegen M.Z.C. Vuuf.  Vrijdag werden de puntjes nog op de i gezet en kleine wijzigingen in de opstelling gemaakt door jankpap gevallen van Kevin en Bas. Pascal had die dag al 4x zijn tas in en uitgepakt want hij was zenuwachtig, omdat er een hele bus vol met familie naar hem kwam kijken.

Helaas kregen we om 22:00u  het bericht dat “die eikels van het vuufde” niet genoeg spelers hadden… of waren ze gewoon bang om weer met 8-0 te verliezen ??? Dan maar trainen, want stilzitten met deze fanatiekelingen gaat hem niet worden.

We begonnen de zaterdag met een heerlijke  XXL Lunch bij de Banjaard. En daarna zo snel mogelijk richting Nieuwerkerk voor een training. Er werd deze middag weer goed getraind met positiespel, conditie, en schiet-de-bal over de ballenvanger. De scheidsrechter was  deze middag erg warrig en liep afentoe ook gewoon weg voor een zakje snoep, die eigenlijk van Nick was.

De penaltyserie werd gewonnen door Rob, dus dit zegt wel genoeg over het niveau deze middag. Verder nog wat sapjes gedronken in de kantine, en bleek er nog een nichtje van iemand in de stad rond te lopen.

Volgende week Smerdiek thuis weer 3 punten. Meer foto’s van de training van gisteren staan elders op de site in Het Fotoboek.

D.E.T.   Rainer