Clubtopscorer Dirk-Jan Hoek scoort 4x namens het 3e; Joerie van Dijke matchwinner bij S.K.N.W.K. 2

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 11 februari 2023, kwamen voor de tweede keer in 2023 alle drie onze seniorenteams in actie op één zaterdag voor de competitie. Helaas wist S.K.N.W.K. 1 de mooie 3-0 overwinning van vorige week geen vervolg te geven. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 waren het deze keer op ons eigen sportpark Het Springer ‘drie-punters’.

S.K.N.W.K. 1 wist dat het het lastig zou krijgen in Kruiningen tegen de zeer stugge en fysieke thuisploeg. En zo geschiedde. Twee keer liet de thuisploeg het net vollen. Voor de blauw/zwarten geen treffers en dus een 2-0 nederlaag.

Joerie van Dijke (hier verdedigend in actie namens S.K.N.W.K. 2) was uiteindelijk de matchwinner namens het 2e

Het tweede speelde op ons eigen veld tegen Halsteren 4. Na een 0-0 ruststand wist Joerie van Dijke in de 2e helft de ban te breken. Het bleek uiteindelijk de enige treffer van deze middag. Zo werd Joerie met zijn eerste doelpunt deze competitie gelijk matchwinner.

S.K.N.W.K. 3 mocht in het rode reserve tenue aantreden tegen de blauw/zwarten van Smerdiek. Na een behoorlijke doelpuntendroogte van clubtopscorer Dirk-Jan Hoek was hij vandaag zeer scherp. Hij scoorde maar liefst 4x. De 5e Nieuwerkerkse treffer kwam van de voet van Nick Bouwman. De eindstand bij S.K.N.W.K. 3 – Smerdiek 3 was derhalve 5-3.

Dirk-Jan tijdens de 3e helft gisteren (foto is van de social-media kanalen van S.K.N.W.K. 3)

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde dus 4x en brengt zijn seizoenstotaal inmiddels op 16. Zijn naaste concurrent, Jarno van Nieuwenhuize, maakte vorige week nog een hattrick namens het 1e, maar helaas bleef hij vandaag (net als heel S.K.N.W.K. 1) doelpuntloos. Koen Kraaijenbrink (vandaag afwezig) is de nummer 3 en blijft staan op vijf treffers.