Dion de Jonge scoort 5e treffer van het seizoen, Jelle Verhoek zijn 4e

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 4 maart 2023, kwamen alle drie onze drie seniorenteams in actie de competitie. S.K.N.W.K. 1 streed voor wat het waard was, maar kwam uiteindelijk op eigen veld nipt te kort tegen Den Bommel 1. Het 2e won de uitwedstrijd in Poortvliet tegen S.P.S. 2 met 0-3. En eveneens op Tholen, maar dan in Sint-Philipsland, deelde S.K.N.W.K. 3 de punten met N.O.A.D. ’67 3, 1-1.

Tim de Looze (13) kopt hier de 1-2 binnen namens S.K.N.W.K. 1

Het eerste moest op sportpark Het Springer aantreden tegen Den Bommel 1. Een ploeg die in de buurt staat van de blauw/zwarten. Helaas lukte het ook vandaag niet. Na een 0-1 ruststand, werd het vlak na de thee gelijk 0-2. Tim de Looze met zijn eerste officiële treffer in Nieuwerkerkse dienst bracht de spanning nog wel terug, maar helaas was de eindstand 1-2.

S.K.N.W.K. 2 moest op bezoek bij S.P.S. 2. Door de openingstreffer van Robert Padmos was er de voorsprong voor het 2e. Ids Flikweert, met net als Padmos, zijn 2e treffer van het seizoen namens het 2e, verdubbelde de marge. Dion de Jonge zorgde in de 2e helft uiteindelijk voor de 0-3 eindstand. Voor Dion zijn 5e competitiedoelpunt waarmee hij nu op een gedeelde 3e plaats komt op de topscorerslijst bij de seniorenteams van S.K.N.W.K.

Aanvoerder Jelle Verhoek (midden) kopt de bal…….

Het 3e speelde met 1-1 gelijk bij N.O.A.D. ’67. Het Nieuwerkerkse doelpunt kwam van het hoofd van Jelle Verhoek. Voor Verhoek zijn 4e doelpunt van het seizoen.

…… en kan juichen, want hij gaat binnen 🙂

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde vandaag niet bij het 3e (mede omdat hij ook een helft onder de lat stond bij het 3e) en blijft dus op 17. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize bleef vandaag ook doelpuntloos en heeft tot nu toe 7 doelpunten gescoord. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft op 5 doelpunten en moet deze plaats inmiddels delen met ploeggenoot Dion de Jonge.