Drie treffers voor Jarno (S.K.N.W.K. 1) en Koen (S.K.N.W.K. 2), clubtopscorer Dirk-Jan (S.K.N.W.K. 3) al op 19 doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 11 maart 2023, kwamen alle drie onze drie seniorenteams in actie de competitie. Het werd bijna de perfecte blauw/zwarte dag. Immers zowel S.K.N.W.K. 2 als 3, tegen respectievelijk D.V.O. ’60 4 en W.I.K. ’57 3, wisten de drie punten op Het Springer te houden. Voor S.K.N.W.K. 1 leek het uitduel tegen Halsteren 1 weer eens een keer voor drie punten te gaan zorgen. Want ze kwamen na een 1-0 achterstand in de 2e helft op een 1-3 voorsprong. Helaas eindigde deze wedstrijd alsnog in 3-3.

Jarno van Nieuwenhuize (midden) maakte er gisteren maar liefst 3 namens S.K.N.W.K. 1

Zoals gezegd leek het 1e af te stevenen op een overwinning. In de 2e helft wist de topscorer van het 1e Jarno van Nieuwenhuize zijn team op een 1-3 voorsprong te zetten door alle drie de treffers te produceren. Er waren daarna nog behoorlijk wat mogelijkheden de scorer uit te bouwen. Helaas lukte dit niet en omdat je in de onderste regionen bivakkeert valt het muntje dan net de verkeerde kant op. In de absolute slotfase kwam de thuisploeg nog op 3-3. Maar wat een wedstrijd hebben ze gespeeld !!

Koen Kraaijenbrink wist het balletje ook 3x tegen de netten te krijgen gisteren

S.K.N.W.K. 2 kreeg D.V.O. ’60 4 op bezoek. De ploeg uit Roosendaal kwam via een geweldige treffer op 0-1. Maar Koen Kraaijenbrink zorgde nog voor de rust voor de ommekeer, 2-1. In de 2e helft was S.K.N.W.K. de betere ploeg en liepen zelfs nog uit naar 5-1. Koen Kraaijenbrink scoorde nog 1x en maakte er dus drie deze middag. Ook Wilco de Valk kwam op het scoreformulier evenals Rick Dalebout.

Koen staat inmiddels op 8 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2

Het 3e kwam via een geweldige vrije trap van clubtopscorer Dirk-Jan Hoek op 1-0 in de thuiswedstrijd tegen W.I.K. ’57 3. In de 2e helft kwamen de Kerkwervenaren na een schitterende treffer op 1-1. Hierna kansen aan beide kanten, maar omdat S.K.N.W.K. 3 op zoek ging naar de winst werd laatste man Ruben Willeboordse vlak voor het eind van de wedstrijd neergehaald in de zestienmeter van de gasten. Wat restte was een strafschop. Deze was opnieuw wel besteed aan DJ en met zijn 19e doelpunt van het seizoen pakte S.K.N.W.K. 3 met 2-1 de volle buit.

Dirk-Jan Hoek maakte gisteren beide doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 en is clubtopscorer bij de seniorenteams met 19 treffers

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde dus gisteren 2x en komt inmiddels op het respectabele aantal van 19 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, maakte dus een zuivere hattrick en heeft inmiddels ook de dubbele cijfers aangetikt, hij komt namelijk op 10 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) maakte gisteren evenals Jarno ook 3 doelpunten en komt hiermee op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers.