Twee treffers Nick Bouwman S.K.N.W.K. 3 in spectaculaire derby tegen Bruse Boys 4

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 25 maart 2023, kwamen alle drie onze drie seniorenteams in actie de competitie. Alle drie onze seniorenteams moesten ‘op verplaatsing’. S.K.N.W.K. 1 verloor helaas met 2-1 de derby bij Bruse Boys 1. Het tweede won eens een keertje niet. In Bergen op Zoom was M.O.C. ’17 4 uiteindelijk met 3-1 te sterk voor de blauw/zwarten. Spectaculair was de derby tussen Bruse Boys 4 en S.K.N.W.K. 3. Na een 3-1 ruststand in Bruinisse wonnen de blauw/zwarten uiteindelijk met 3-4 !!

Max Jongebreur maakte gisteren de 2-1 namens S.K.N.W.K. 1

De eretreffer bij S.K.N.W.K. 1 was van jongeling Max Jongebreur. Hij bekroonde wederom een sterk optreden met een doelpunt. Het was zijn eerste van het seizoen. Helaas was het niet voldoende voor een resultaat voor het 1e.

Hier is hij op weg naar zijn treffer

Ook S.K.N.W.K. 2 zat aan de verkeerde kant van de score. De ploeg leek duidelijk in ’the winning mood’, maar gisteren kwam daar een einde aan. In Bergen op Zoom was thuisclub M.O.C. ’17 4 met 3-1 te sterk. Ook hier slechts een eretreffer dus. Deze werd gescoord door Hessel Pesch. Ook voor hem het 1e doelpunt van het seizoen.

Clubtopscorer bij de seniorenteams Dirk-Jan Hoek maakte gisteren zijn 20e !!

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij zetten in de 2e helft een 3-1 achterstand om in een 3-4 overwinning op Bru 4 !! Dirk-Jan Hoek had met zijn 20e seizoenstreffer, vanaf de penaltystip, voor de rust het goede voorbeeld gegeven. Na de thee kwamen ‘we’ pas echt goed los. Nick Bouwman scoorde maar liefst 2x. Hij heeft hiermee zijn seizoensproductie op 6 gebracht.

Hoeveel heb je er gescoord Nick……. 😉

De winnende treffer kwam van Kevin Schiettekatte. Hij schoot zeer fraai en hard de 3-4 tegen de touwen. Met een behoorlijke ontlading werd deze gevierd. We weten niet of dit was, omdat dit de voorsprong (en dus uiteindelijk ook de winst) op leverde voor S.K.N.W.K. 3. Of dat dit was, omdat hij weer een doelpunt dichterbij de 10 komt. Hij staat nu op vijf (uit betrouwbare bron begrepen we dat als het zo blijft hij maar voor de helft ‘kaal’ gaat 😉 )

Kevin Schiettekatte schoot gisteren de winnende binnen

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde gisteren dus 1x en heeft na dit weekend het mooie aantal van 19 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, blijft steken op 10 doelpunten. Hij kreeg gisteren een goede mogelijkheid, maar deze strandde op de keeper. Toen hij op weg leek naar zijn 11e seizoenstreffer werd hij uiteindelijk de wedstrijd uitgespeeld door een overtreding 🙁 De gisteren jarige Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) (nog gefeliciteerd) viel vorige week geblesseerd uit en speelde gisteren dus niet mee. Hij blijft op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers. Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) staat met zijn 6 doelpunten inmiddels op plaats 4.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*