Geen wijzigingen op de topscorerslijst bij seniorenteams S.K.N.W.K. na dit weekend

Logo topscorer

Voor de 2e week op een rij zijn er geen wijzigingen op de topscorerslijst bij de seniorenteams. Was dat vorige week nog, omdat we i.v.m. paasweekend, geen wedstrijden hadden, gisteren werd er wel gevoetbald, maar helaas niet gescoord. Twee van onze drie seniorenteams kwamen in actie voor de competitie. De wedstrijd van S.K.N.W.K. 2 tegen D.B.G.C. 3 is in een eerder stadium al verzet naar zaterdag 6 mei a.s. Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als 3 stond er gisteren een thuiswedstrijd op het programma.

Ons vlaggenschip ontving op eigen veld de trotse koploper M.O.C. ’17 1 uit Bergen op Zoom. Zij namen voor de rust al een 0-2 voorsprong. Vooral in de 2e helft kregen ‘we’ nog een aantal goede kansen om toch tot scoren te komen, maar helaas lukte dit niet en bleef de hatelijke nul staan op het scorebord.

Voor het 3e was er de kraker tegen koploper SC Stavenisse 2. De blauw/zwarten moesten gewoon winnen om nog een kleine kans te behouden op de titel. De gasten hadden bij winst de titel al kunnen ruiken (niet dat ze die nu nog zal ontgaan, maar toch). Dus beide ploegen dropen eigenlijk een beetje teleurgesteld van het veld na de bloedeloze 0-0 op het kunstgrasveld op sportpark Het Springer.

Leider van de topscorerslijst blijft dus S.K.N.W.K. 3-speler Dirk-Jan Hoek met 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1), heeft tot nu toe 10 doelpunten staan. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) staat op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers. Kevin Schiettekatten en Nick Bouwman (beiden S.K.N.W.K. 3) staan respectievelijk op de 4e en 5e plaats met 7 en 6 doelpunten.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*