Jarno van Nieuwenhuize verstevigt 2e plaats op topscorerslijst seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 29 april 2023, kwam alleen S.K.N.W.K. 1 in actie als seniorenteam bij de blauw/zwarten. Het 2e en 3e elftal waren vandaag vrij. Ons vlaggenschip ontving op eigen veld vandaag Kogelvangers 1 uit Willemstad.

S.K.N.W.K. 1 verkocht de huid duur. Na een 0-0 ruststand kregen ze begin 2e helft een aantal prima mogelijkheden de score te openen. Helaas lukte dit niet. Aan de andere kant wisten de gasten wel een doelpunt te maken en drie minuten later was het ook gelijk 0-2. Jarno van Nieuwenhuize zorgde nog voor de aansluitingstreffer, 1-2. Hierna gingen ze nog op zoek naar de 2-2, wat gezien de gehele wedstrijd ook wel terecht zou zijn geweest. Maar helaas lukte het weer niet en stonden we uiteindelijk weer met lege handen.

Leider van de topscorerslijst blijft S.K.N.W.K. 3-speler Dirk-Jan Hoek met 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1), heeft na vandaag dus nu 11 doelpunten staan. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft 3e op de topscorerslijst met 9 treffers. Kevin Schiettekatte en Nick Bouwman (beiden S.K.N.W.K. 3) staan respectievelijk op de 4e en 5e plaats met 7 en 6 doelpunten.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*