Kevin Schiettekatte op 10 treffers namens het 3e, Jarno van Nieuwenhuize inmiddels op 13 doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 13 mei 2023, kwamen sinds enkele weken weer eens alle drie onze drie seniorenteams op dezelfde dag in actie voor een competitiecompetitie. Het werd een blauw/zwarte dag met van alles wat. Immers S.K.N.W.K. 1 won de derby in Scharendijke tegen Z.S.C. ’62 1 met 2-3. Het 2e had in de eerste helft een aantal grote kansen om een prima voorsprong te nemen op koploper Bruse Boys 3. Echter vergaten ze dit te doen zodat ‘The Purple Legends’ uiteindelijk met 1-3 wonnen en zelfs kampioen werden door dit resultaat (ook vanaf deze plaats nogmaals gefeliciteerd). Het 3e speelde te thuiswedstrijd tegen W.H.S. 4. Een doelpuntrijke en spectaculaire pot die in 5-5 eindigde.

Jarno van Nieuwenhuize (7) scoorde gisteren 2x in de derby tegen Z.S.C. ’62 1

Het 1e won dus weer eens een keertje !! En een mooie overwinning, want in het hol van de leeuw werd Z.S.C. ’62 1 voor de 2e keer dit seizoen verslagen. Het werd 2-3. Twee treffers van spits Jarno van Nieuwenhuize, die zodoende na een lastig seizoen in de 3e klas uiteindelijk toch al weer 13 treffers achter zijn naam heeft. Tim v/d Cingel scoorde de winnende 2-3. Voor Tim het 3e competitiedoelpunt dit seizoen namens S.K.N.W.K. 1.

Tim v/d Cingel zorgde voor de 2-3 en winnende treffer bij het 1e

S.K.N.W.K. 2 speelde in de thuiswedstrijd tegen Bruse Boys 3 in de 1e helft een prima wedstrijd. Ze verzuimden echter te scoren. Ja één keer, via Dion de Jonge (zijn 6e van het seizoen). Omdat de productie daarna stopte en in de slotfase de gasten uit Bruinisse wel twee keer wisten te scoren, omdat de scherpte van het 1e half uur bij de blauw/zwarten weg vloeiden, was het met de rust toch nog 1-2. In de 2e helft alleen nog een doelpunt van Bruse Boys en dus een 1-3 eindstand.

Kevin met zijn 9e van het seizoen

Bij S.K.N.W.K. 3 tegen W.H.S. 4 vlogen de treffers je om de oren. Uiteindelijk werden ze wel eerlijk verdeeld, 5 om 5. Kevin Schiettekatte maakte er twee. Zijn 2e van de middag was zijn 10e van het seizoen. Dit zorgde net voor wat extra ontlading, want hiermee heeft hij zijn weddenschap gewonnen (10 doelpunten dit seizoen) en behoudt hij hiermee zijn haardos. Ook Ruben Willeboordse maakte er twee. Zijn eerste een schitterende vrije trap. Hij komt hiermee op 6 doelpunten dit seizoen. In zijn afscheidsduel scoorde Gerwi Temmink ook. Zij het vanaf de strafschop stip. Het is heel lang geleden dat hij zijn naam nog een terug vond op een topscorerslijstje.

De niet zichtbare Ruben Willeboordse scoort schitterend vanuit een vrije trap

En wordt daarna gefeliciteerd door de (ietwat) enthousiaste Wisse en Tom 🙂

Met het einde van deze voetbalcompetitie in zicht (zaterdag spelen 2e en 3e hun laatste duel, S.K.N.W.K. 1 mag nog 2x aantreden) blijft Dirk-Jan Hoek namens S.K.N.W.K. 3 de trotse leider met het respectabele aantal van 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, maakte er dus gisteren twee en staat op 13. Kevin Schiettekatte is de nummer drie op de topscorslijst met tot nu toe 10 (lees 9 😉 ) doelpunten namens het 3e.