Drie Ex-verdedigers S.K.N.W.K. 1 verzorgen complete doelpuntenproductie (5 stuks) namens 3e

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 23 september 2023, speelden alle drie onze seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een uitwedstrijd. S.K.N.W.K. 1 moest op eigen veld aantreden tegen Bevelanders 1. Voor het eerste en derde werden het 2 gelijke spelen. S.K.N.W.K. 2 kwam (doel)puntloos terug uit Halsteren.

Hieronder de 1-0 namens S.K.N.W.K. 1 in foto’s…..

S.K.N.W.K. 1 moet na de degradatie vorig seizoen weer aantreden in de 4e klas. Deze keer in de 4e klas C. De seizoen ouverture was gisteren tegen een ploeg die hetzelfde heeft meegemaakt, namelijk Bevelanders. Ook zij degradeerden vorig seizoen uit de 3e klas. Nu waren beide teams aan elkaar gewaagd, getuige de 1-1 eindstand. Het Nieuwerkerkse doelpunt kwam van de voet van Dominique Prins.

Het 2e moest een uitwedstrijd afwerken in en tegen Halsteren 4. Na het succes in de beker waarbij de blauw/zwarten zich plaatsten voor de 2e ronde toch wel een kleine deceptie dit weekend. Ze verloren namelijk met 3-0. Deze stand was al bij de rust bereikt. Dus deze middag geen (doel)punten voor S.K.N.W.K. 2.

René Verschoor (10) legt hier aan voor de 0-1 namens het 3e

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij begonnen het voetbalseizoen Onder de Molen in Brouwershaven tegen het 2e elftal van de plaatselijke ASV. Een heuse derby en kelderklasse kraker. En dat werd het ook echt. Al na 1 minuut scoorde René Verschoor de 0-1. Echter na 4 minuten was het ook al weer 2-1 🙂 De rust werd bereikt met een 4-3 tussenstand.

Stefan Vermeer (11) heeft zojuist zijn doelpunt gemaakt

In het 2e bedrijf werd het uiteindelijk 5-5 !! De blauw/zwarten doelpunten werden alle vijf gescoord door de drie Ex-verdedigers van S.K.N.W.K. 1 die afgelopen seizoen afscheid namen van het 1e en nu hun kunsten vertonen bij ‘drie’. René Verschoor spande de kroon met maar liefst 3 drie doelpunten. Hij is dan ook gelijk de eerste leider op onze topscorerslijst bij de senioren. Remon de Jonge en Stefan Vermeer scoorden de overige twee doelpunten.

En ook Remon de Jonge was 1x trefzeker namens S.K.N.W.K. 3

Volgende week zaterdag, 30 september 2023, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.