S.K.N.W.K. 2 vindt zijn Waterloo in 2e ronde van het bekertoernooi

In september wist S.K.N.W.K. 2 zich in een poule met Bruse Boys 3, FC De Westhoek ’20 2 en M.Z.C. ’11 4 te plaatsen voor de 2e ronde van het bekertoernooi. Hierin troffen ze vandaag opnieuw een team van M.Z.C. ’11, alleen was het nu het 3e elftal. Om 12:30 uur was vanmiddag de aftrap op ons kunstgrasveld.

Het was niet dat de tegenstander heel veel beter was, maar gaandeweg de wedstrijd werd eigenlijk wel duidelijk dat er voor de blauw/zwarten niet veel te halen viel deze middag. Nog voor de rust wist de ploeg uit Zierikzee 2x te scoren en omdat de voorwaartsen van S.K.N.W.K. geen doel troffen, gingen beide teams rusten met een 0-2 ruststand.

De tweede helft werd er zeker niet beter op qua veldspel van de thuisploeg. En M.Z.C. ’11 had met de 0-2 voorsprong niet echt meer de intentie(s) er nog een echte wedstrijd van te maken (en dat was ook niet echt meer nodig). Uiteindelijk bleek de 0-2 ruststand ook de eindstand en zodoende vindt S.K.N.W.K. 2 dus zijn Waterloo in de 2e ronde van het bekertoernooi. M.Z.C. ’11 3 plaatst zich terecht voor de 3e ronde. Vanaf deze plaats gefeliciteerd en succes !!

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van deze bekerwedstrijd.