René Verschoor pakt de leiding op de topscorerslijst met 6 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Remco v/d Berge begint aan zijn actie over de rechterkant

Remco v/d Berge met de assist vanaf de achterlijn

Op Tim de Looze

Die de bal snoeihard tegen de touwen werkt

Daar is dan eindelijk de terechte voorsprong

En dus juichen !!

Ons eerste won uiteindelijk terecht met minimaal verschil. Het werd 1-0. De doelpuntenmaker was van Tim de Looze. Voor Tim al weer zijn 5e competitiedoelpunt dit seizoen. Hij loopt dus keurig ‘1 op 1’. En inmiddels is hij bezig aan een mooie reeks, want nadat hij in de eerste competitiewedstrijd tegen Bevelanders (eindstand 1-1) niet wist te scoren, trof hij de laatste vier competitiewedstrijden minimaal 1x doel.

S.K.N.W.K. 2 kwam van een koude kermis thuis. Zij werden getrakteerd op een 6-1 nederlaag. De eretreffer was van Robert Padmos. Hij maakte vorige week zaterdag al zijn rentree in het 2e tijdens de bekerwedstrijd tegen M.Z.C. ’11 3 (na een vakantie in Brazilië). Gisteren scoorde hij dus zijn eerste treffer van het seizoen.

Voor het 3e werd het ook een rampzalige middag. Eerst al de shirts vergeten. Dus uiteindelijk in een reservetenue gespeeld van Colijnsplaatse Boys. En uiteindelijk werd het duel met 3-2 verloren. Beide doelpunten werden gescoord door René Verschoor.

Met deze doelpunten hebben we inmiddels weer één leider op onze topscorerslijst. René Verschoor is met 6 treffers tot nu toe deze competitie namens het 3e de nummer 1 op de topscorerslijst. Tim de Looze staat inmiddels op vijf doelpunten namens het 1e elftal en is de nummer twee. Bela de Bloeme, viel vandaag nog in in de slotfase bij het 1e, maar scoorde niet blijft op 4 treffers namens S.K.N.W.K. 2 en 3 staan. Dat geldt ook voor Dirk-Jan Hoek die eveneens vier keer doel trof namens het 3e. Zij delen samen de 3e plaats op de ranglijst.

Volgende week zaterdag, 4 november 2023, komen alle drie onze seniorenteam weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na 5 speelrondes nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/